Robert Mali u rubrici Kupovina od Robert Mali
promjena rubrike od Znatkica

Da li radije preporučate online kupovinu kod iskusnog češkog Mall.hr ili kod domaćeg Agrokorovog  startupa  Abrakadabra?

Koji od ova dva web shopa nudi bolje korisničko iskustvo kod kupovine?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Što je Abrakadabra A007 web shop?!

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Marko Radić od Marko Radić
Prema mom iskustvu Mall je duže na tržištu i imaju dobru podršku, no isto tako nisu tako veliki i nemaju tako veliku logistiku kao što ima Agrokorova Abrakadabra. Oba webshopa su respektabilna, ali imaju svoje prednosti i mane.

Meni se kod Mall-a ne sviđa stariji web dizajn, dok mi se kod Abrakadabre upravo jako sviđa njihov dizajn, funkcionalnost weba i korisničko iskustvo (UX). Do sada sam kupovao kod ova, ali malo više kod Abrakadabre.

Najviše me smeta kod Abrakadabre što su pričali o njoj kao o hrvatskoj verziji Alibabe tj. Aliexpressa, no to se nije dogodilo. Nema puno malih ponuđača koji samostalno nude svoje proizvode. Također, čini mi se da imaju malo previše preskupih proizvoda za domaće tržište.

No, nekako mislim da najveću ponudu ima eKupi tj. da se najviše trude. Kao da bolje razumiju domaćeg potrošača.
+4 glasa
Marija Rapaić od Marija Rapaić
Kupovati preko Mall.hr ili Abarakadabre? Koji je od njih bolji? To su naizgled banalna pitanja, ali ponekad odgovori zlata vrijede. Iz iskustva mogu reći da sve više koristim online kupovanje i da bi mi svaki savjet dobro došao pa ću probati dati suvisli odgovor na Vaše pitanje. Naime, što se tiče Mall.hr trgovine moram reći da su svi koji su ikad išta naručivali bili zadovoljni s uslugom i s proizvodom. Proizvod su dobili u predviđenom terminu, a sami proizvod bio je kakav i treba biti. E sad, što se tiče Abrakadabre iskreno nisam imala dobra iskustva. Naručila sam jednom s njihove stranice i natezala se s njima oko isporuke otprilike mjesec dana. Prvo nemaju konkretan broj ili službu kojoj se možete obratiti, a broj koji imaju, pri pozivanju, skida užasno veliku količinu novca. Nakon što smo vodili bitku, pri čemu su oni govorili da je velika gužva i zato kasne isporuke, dobili smo proizvod. Proizvod je bio zadovoljavajuć, ali ne bih ponovno naručivala s iste stranice.
Nadam se da će odgovor koristiti.

Slična pitanja

1 odgovor 2.0k 👀
1 odgovor 533 👀
2 odgovora 604 👀
1 odgovor 546 👀
2 odgovora 2.6k 👀
2 odgovora 406 👀
Marina Polić 15.12.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Marina Polić
1 odgovor 1.3k 👀
Mario Daka 31.03.2016. pitanje u rubrici Kupovina od Mario Daka
1 odgovor 374 👀
1 odgovor 2.2k 👀
Maja Kos 17.09.2014. pitanje u rubrici Kupovina od Maja Kos
3 odgovora 9.0k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...