62.3k pregleda
Znatkica u rubrici Internet od Znatkica
promjena rubrike od Znatko

Kako gledati Nova TV preko interneta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+20 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir

Jedini način za gledanje Nove TV putem interneta je platforma, odnosno aplikacija vašeg davatelja tv usluga. Odnosno ako ste pretplaćeni na neku mrežu kao što su A1 i Hrvatski Telekom, onda imate mogućnost gledanja njihove TV za van aplikacije. Ako ste korisnik A1 fiksnih usluga bit ćete u mogućnosti pristupiti aplikaciji A1 tv za van, a ako koristite televiziju od HT-a, onda ćete biti u mogućnosti koristiti njihovu Maxtv to go platformu. Što se tiče programa na ovim aplikacijama, oni ovise o paketima na koje ste pretplaćeni, no program Nove TV uvijek će vam biti dostupan. Ispod možete vidjeti slike iz navedenih aplikacija.

+11 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Nova TV nema konkretno mogućnost gledanja uživo emisija na svojoj stranici. Nova TV nudi opciju gledanja završenih eipizoda, serija, emisija, dnevnika naknadno. Sve emisije se mogu pronaći na ovome linku : https://novavideo.dnevnik.hr/. No kao što sam rekla radi se o naknadnom gledanju.  Ona istu tu mogućnost nudi i na YouTubeu. 

No postoje stranice koje nisu službene stranice određenog TV kanala i one nude gledanje tih TV kanala uživo. Naravno da one nisu najsigurnije, postoji mogućnost dobivanja virusa, ili programi jednostavno znaju štekati. No ipak ja sam ih znala koristiti nekada i meni su se pokazali kao zaista okej. Njih ima više, a pronaći ćeš ih zaista lako. Potrebno je upisati Nova TV live i  prikažu se razne stranice koje nude tu mogućnost. Neke od njih su: https://hr.trefoil.tv/1479-hag.html

+11 glasa
Goran Ilic od Goran Ilic
uređen od Goran Ilic

    Novu TV kao i sve ostale regionalne kanale na racunaru ili laptopu u VLC plejeru mozete gledati prateci ovaj tutorijal ->   https://hvalasestro.in.rs/articles/kako-gledati-iptv-kanale-na-vlc-plejeru.html .Prateci ovaj tutorijal pazljivo i video u njemu(23 minuta) bicete sposobni da sami nabavljate nove izvore(liste) posto IPTV radi na bazi strimova iz takozvanih lista.Samo pratite tutorijal pazljivo i gledacete svoje omiljene kanale potpuno besplatno.

     U pitanju mi je ostalo nejasno da li mislite na Novu TV Hrvatska ili Nova TV Srbija.Ako je u pitanju Nova TV Srbija njen strim mozete gledati ovde -> https://zabavabalkan.website/sport.html, kada dodjete na ovaj sajt imate slicicu Nove Tv Srbija,samo je kliknete i tamo ste a za Novu Hrvatska vazi gorenavedeno IPTV uputstvo .

 Takodje i Novu TV Srbija mozete gledati prateci gorenavedeni tutorijal ali negde kapiram da posto je tutorijal malo napredniji nece svi uspeti da se snadju,mada sam se bas potrudio da svaku sitnicu u tutorijalu objasnim u sitna crevca. 

Lijep pozdrav svim clanovima yes.

Slična pitanja

4 odgovora
3 odgovora
3 odgovora
Michelle Koprivnjak 30.11.2020. pitanje u rubrici Mediji od Michelle Koprivnjak
2 odgovora
6 odgovora
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...