1.8k pregleda
Znatkica u rubrici Internet od Znatkica

Gdje besplatno ima TV na internetu za online gledanje?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+15 glasa
Goran Ilic od Goran Ilic
uređen od Goran Ilic

Na ovom sajtu -> https://zabavabalkan.website/sport.html imate bogatu sportsku ponudu a od vansportskih kanala imate HRT,RTS,N1 info HR,SR,BiH,Al Jazzera,Pink,Prva,B92,Nova S.

Svi kanali su u vidu striminga isttih sto je i jedino moguce na web-u.E sad,sto se strimova tice ponekad stucnu,boze moj,ja kazem hvala sta god mi je omoguceno videti gratis.Napravio sam kratak vodic za gledanje strimova na net-u OVDE.

Birajte slicicu kanala koji zelite i idete tamo.

Vazno - Strimovi na internetu su pod cestim napadom vlasnika autorskih prava i kada se to desi vlasnici izvora strimova sele izvor na drugi domen.Vreme preseljenja zavisi od azurnosti vlasnika izvora i traje obicno od 3-24 casa.

Opet,moje gledanje sto ne mora biti i vase je da kazem hvala bilo kome ko mi omoguci da pogledam nesto sto zelim besplatno.

Strimovi nisu najsrecnije resenje,ali su jedino besplatno resenje za gledanje tv kanala na netu.

+1 glas
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Svaki televizijski kanal danas ima svoju stranicu na internetu. Na njima oni nude koje sve kanale oni imaju (npr. RTL,RTL 2 su skupa). Isto tako na njihovim stranicama se može pronaći TV program. 

Nova TV iHRT imaju svoje stranice na internetu na kojima nude mogućnost gledanja propuštenih emisija, serija i slično. Tamo se može odabrati određena epizoda i gledati. Isto tako se mogu pogledati i sve epizode.

RTL po meni ima najbolju stranicu jer ona nudi sve kao i Nova TV, ali i gledanja uživo svih njihovih programa na njihovoj stranici. A posebno je zanimljivo i to da imaju razne filmove koji su bili prikazivani na RTLu i sada se i oni mogu pogledati na njihovoj stranici. Cijela njihova stranica se zove RTL Play, a moguće je skinuti i aplikaciju na mobitel. 

Sve gore navedeno se može pronaći i na YouTubeu na njihovim stranicama, ali i isto tako kod nekih drugih korisnika koji su objavljivali njihov sadržaj. Ukoliko se sadržaj gleda kod drugih korisnika treba se pripaziti da je on  cijeli, jer puno puta serija bude stavljena na kanal do pola. 

Isto tako postoje i razne stranice na Googleu koje po meni nisu najbolje rješenje jer se na taj način može dobiti puno raznh virusa na uređajima ili jednostavno sadržaj jako šteta.

Ivan Đerek od Ivan Đerek
ne radi niti jedan link, bezveze dobili glasove
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...