306 pregleda
Goran Dren u rubrici Web Poslovanje od Goran Dren (6.2k bodova)
kako da idem brzo povećati broj kupaca na svom web shopu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+6 glasa
Viktor Viljac od Viktor Viljac (34.5k bodova)

Povećanje broja kupaca na web shopu zahtijeva integrirani marketinški pristup koji uključuje više kanala i taktika. Evo nekoliko strategija koje vam mogu pomoći u povećanju broja kupaca na vašem web shopu:

  1. Napravite učinkovitu SEO strategiju: Koristite ključne riječi i fraze u opisu proizvoda, člancima i naslovima stranica te osigurajte da je vaš web shop SEO optimiziran. To će vam pomoći da se bolje rangirate na tražilicama i privučete više posjetitelja.

  2. Koristite oglašavanje: Koristite oglašavanje na društvenim mrežama i Google AdWords kako biste privukli više posjetitelja na vaš web shop.

  3. Poboljšajte korisničko iskustvo: Osigurajte da je vaš web shop jednostavan za navigaciju, brz, intuitivan i privlačan. Važno je da kupci lako pronađu ono što traže i da mogu brzo i jednostavno kupiti.

  4. Pokrenite akcije i ponude: Ponudite popuste, promocije i posebne ponude kako biste privukli nove kupce i potaknuli povratne kupnje.

  5. Koristite društvene medije: Koristite društvene medije kako biste privukli nove kupce, dijelili sadržaj i komunicirali s postojećim kupcima.

  6. Kvalitetna korisnička podrška: Osigurajte da kupci dobiju kvalitetnu korisničku podršku. To će povećati njihovo povjerenje u vaš web shop i potaknuti ih da se vrate.

  7. Istražite nove kanale prodaje: Istražite nove kanale prodaje, poput prodaje na drugim platformama, poput Amazona, eBaya ili Etsyja, što vam može pomoći u dosezanju novih kupaca.

Napomena: Važno je imati strpljenja i kontinuirano pratiti rezultate svojih marketinških aktivnosti. Iako neke taktike mogu pokazati brze rezultate, povećanje broja kupaca na web shopu obično je dugoročni proces.

+2 glasa
Arya Oberoj od Arya Oberoj (6.9k bodova)

Pozdrav!

Hmm svakako malo proučiti neke priručnike iz svijeta marketinga. Vjerojatno prvo poraditi na samom izgledu stranice Vašeg web-shopa. Zamolite prijatelje da Vam daju pozitivne recenzije na neke proizvode (tekst + slika), koji puta uvediti koju nagradnu igru ili za svakom xy-tom kupcu dajte poklon pri narudžbi - nekakva sitnica. Najbolja reklama se dobije kada imate nekoliko zadovoljnih mušterija. Svaki početak je težak, ali uz upornost i trud - može se.

Postoje plaćeni oglasi na društvenim mrežama, na Youtube kanalu (mislim da je neka simbolična cifra i da postoji opcija plaćanja tjednog najma, takav oglas s vremena na vrijeme - postavite ciljane skupine - iskače u obliku objava.

–5 glasa
Matej Tolić od Matej Tolić (4.8k bodova)
Putem oglašavanja proizvoda ili usluga najbolje za oglašavanje je facebook.Jednostavno napraviš grupu ili stranicu na fb i oglašavaš se na drugim stranica u komentarima...
Goran Dren od Goran Dren (6.2k bodova)
otvorim ja grupu, ali samo ju prijatelji prate. jednostavno je napraviti stranicu, ali što dalje? nemam lajkova, htio bih 1.000 fanova, itd... :(
Matej Tolić od Matej Tolić (4.8k bodova)
promoviraj se objavljuj svoju stranicu na druge stranice na koje ti misliš da bih ti korisnici lajkali budi aktivan na toj stranici i dodatno pozovi svoje prijatelje u stranicu a sada sve ovisi dali se to ljudima sviđa i koliko ih to zanima
Goran Dren od Goran Dren (6.2k bodova)
Kako da promoviram svoju stranicu na drugim stranicama?

Prijatelji su mi svi lajkali, oni nisu problem.
Matej Tolić od Matej Tolić (4.8k bodova)
pozdrav javljam se s još jednom informacijom koja bih ti poslužila evo link http://marker.hr/blog/brzo-povecanje-broja-kupaca-na-web-shopu-178/

Slična pitanja

1 odgovor
Lovro Gorup 20.10.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup (4.4k bodova)
5 odgovora
Marina Baričanec 21.09.2016. pitanje u rubrici Web Marketing od Marina Baričanec (4.7k bodova)
1 odgovor
Zoran Jurić 04.12.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Zoran Jurić (8.6k bodova)
1 odgovor
Mario Daka 03.03.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Mario Daka (19.3k bodova)
5 odgovora
Zoran Jurić 10.07.2014. pitanje u rubrici Kupovina od Zoran Jurić (8.6k bodova)
2 odgovora
Goran Dren 02.01.2014. pitanje u rubrici Web Marketing od Goran Dren (6.2k bodova)
2 odgovora
Ivan Gačić 11.05.2017. pitanje u rubrici Web Marketing od Ivan Gačić (8.7k bodova)
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.0k pitanja

17.4k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...