116 pregleda
Redakcija u rubrici Muzika i ples od Redakcija [Megaktivan] (16.1k bodova)

Kada su warm up partiji nadolazećeg LMF festivala ('Let the Music be Free') na Jarunu ove 2021. godine?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji glazbeni festival nam uskoro dolazi u Zagreb?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o. [Ekstraktivan] (7.1k bodova)
odabran od Redakcija
 
Najbolji odgovor

U tjednu ususret LMF festivalu, od danas 18.08.2021. pa sve do subote, održavat će se warm-up partiji na festivalskoj plaži LMF beach - tik uz beach bar St. Tropez na Jarunu, nedaleko od glavne pozornice. Zagrijavanje će započeti u 16:00 i trajati do večernjih sati, a posjetitelje očekuju hladna pića i vrući elektro ritmovi. Ekipa iz LMF festivala pripremila je i brojna iznenađenja, nagradne igre i zabavne sadržaje, što će poslužiti kao savršena uvertira za nadolazeći LMF festival.

Ostala su svega 3 dana do LMF festivala, što znači ukoliko još niste, sad je pravo vrijeme da skoknete na Eventim i osigurate svoju ulaznicu za najbolji tulum sezone.

LMF festival 2021. na Jarunu

Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja, napokon smo ušli u posljednji tjedan priprema za festival LMF, koji će se održati ove subote, 21. kolovoza, na zagrebačkom Jarunu. Spektakularna pozornica visoka 15 metara gotovo je u potpunosti dovršena, a osim nje, u finalnoj je izgradnji još 6 party kamiona, koji će biti u funkciji pokretnih pozornica.

Festival LMF započinje točno u 12 sati, kada počinje parada party kamiona oko jezera, na kojima će deseci sjajnih DJ-eva i plesača zabavljati mnogobrojnu publiku na Jarunu. Nakon toga, program se seli na južnu stranu jezera uz nasip, a potrajat će do večernjih sati, kada se zabava seli na jedan od vizualno najatraktivnijih main stage-eva u Hrvatskoj. Na njemu će svoje plesne set liste odraditi najveći headlineri LMF-a; priznata svjetska imena elektronske scene poput:

  • Marca Carole, 
  • Luciana, 
  • Claptonea, 

...ali i jake domaće snage:

  • Petar Dundov i
  • Tomo in der Mühlen.

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...