Mia Jelinčić u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić

Kakav glazbeni program organizira Valamar za goste hotela ovo ljeto 2022. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Hvar i Makarska postaju jedinstvene zabavne destinacije

Valamar tokom 2022. godine pokreće "Sounds of Places" - ekskluzivni glazbeni program za goste svojih lifestyle hotela

Pink Panda, Ofenbach, Cat Dealers, Tungevaag i druga glazbena imena stižu na Jadran gdje će uz bazene Valamarovih hotela odsvirati neke od svojih najboljih setova

Nakon što je Valamar Riviera prošle godine uspješno lansirala lifestyle brand [PLACES] by Valamar i pod tim brendom otvorila hotel u Starom Gradu na Hvaru, ove sezone pod istim se brendom otvara i hotel u Makarskoj. Koncept namijenjen mlađoj populaciji, prvenstveno milenijalcima, mladim profesionalcima i onima koji se prepoznaju u specifičnim lifestyle vrijednostima, koja traži slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju, ove godine donosi i veliku novost – ekskluzivni glazbeni program Sounds of Places koji se za goste Places by Valamar hotela realizira u suradnji s diskografskom kućom Spinnin’ Records. Ideja je u dvije južnodalmatinske destinacije dovesti sam vrh domaće i svjetske elektronske scene. Doduše, nije to prvi put da Valamar pomiče granice i slijedi svjetske turističke trendove.

“Naš novi brend [PLACES] by Valamar nudi novo i sveobuhvatno iskustvo destinacije uz ambijent prilagođen u najvećoj mjeri mlađoj publici. Glazba u tome ima iznimno važnu ulogu zbog čega smo se i odlučili na suradnju sa Spinnin’ Records. Ova nizozemska izdavačka kuća je jedan od najpoznatijih izdavačkih brendova elektronske glazbe u svijetu i neka od najpopularnijih imena s te scene su kod njih počela svoje karijere, a danas se njihovi obožavatelji broje u milijunima”, ispričao je Ivica Vrkić, Direktor sektora marketinga iz Valamara. 

Lista izvođača proteže se kroz nekoliko  programskih kategorija, a uključuje domaća i svjetska imena. Goste  će posebno obradovati program Spinnin’ Sessions tijekom kojeg će moći uživati u plesnim ritmovima svjetskih imena kao što su Pink Panda, Ofenbach, Cat Dealers, Tungevaag, Chico Rose i Kim Kaey.

Ljubitelje house ritmova oduševit će, pak, glazbeni program [SALTY] stage unutar kojeg će ih zabavljati Matroda, Adam De Great, Chris Willsman, Mike Vale, Joe2Shine, Vanillaz, Qubiko  i Dallerium, a hrvatska DJ scena predstavlja se unutar programa [SEA] la vie kada će rame uz rame svjetskim DJima stati Dadoo, Ivan Mastermix, Tom Bug, Vedran Car i Yakka. Ulaz na hotelske glazbene programe ekskluzivan je za goste hotela HVAR [PLACESHOTEL] i Dalmacija [PLACESHOTEL].

Lifestyle hoteli posljednjih su godina trend u svjetskom hotelijerstvu jer su usmjereni prema stvaranju jedinstvenog iskustva boravka i pomicanju granice tradicionalnog poimanja hotelijerstva. U fokus stavljaju jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu, odnosno interpretiraju ono što je najvrjednije u destinaciji i na taj način privlače moderne putnike, prvenstveno „milenijalce“, koji posebno vrednuju jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost.

Program Sounds of [Places] počinje 2. lipnja 2022. i traje do 27. kolovoza 2022., a više detalja i točan raspored dostupni su na  web stranici.

Slična pitanja

1 odgovor 288 👀
1 odgovor 830 👀
1 odgovor 159 👀
1 odgovor 231 👀
3 odgovora 546 👀
1 odgovor 227 👀
1 odgovor 489 👀
1 odgovor 229 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...