56 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova)

Gdje se nalazi Exitov kamp 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (27.6k bodova)

Exitov kamp i 2022. godine na najljepšoj plaži Dunava, u Novom Sadu preostalo 18% smještajnih kapaciteta!

Exitov kamp, najpopularniji festivalski smještaj u Novom Sadu, i 2022. godine će od 5. do 12. srpnja biti smješten na Štrandu, najljepšoj pješčanoj plaži na Dunavu. Druženje s festivalskim fanovima sa svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, cjelodnevno kupanje i osjećaj da festival nikad ne staje, samo su neka od iskustava zbog kojih je kamp omiljeno mjesto za tisuće Exitovih posjetioca iz cijelog svijeta. 

Na točno dva tjedna do početka festivala, ostali smještajni kapaciteti u Novom Sadu i okolini popunjavaju se velikom brzinom. Prema zvaničnim podacima, preostalo je još svega 18% kapaciteta, koji će biti popunjeni prije početka festivala, zbog čega bi svi zainteresirani trebali požuriti.

Koliko su legendarni dani i noći na Štrandu, potvrđuju posjete desetine tisuća mladih  iz cijelog svijeta. Pored standardne ponude koju čine zatvoreni tuševi s toplom vodom, toaleti, raznovrsna ponuda hrane i pića, prodavaonica s kamperskom opremom, stanica za punjenje elektronskih uređaja i lokeri za osobne stvari,  posjetiocima EXIT kampa 2022. godine biće dostupne četiri bine i zone unutar kampa, jedinstvena EXIT suvenirnica, prostor za sport i rekreaciju i još mnogo toga!

Svoja vrata kamp će otvoriti 5. srpnja 2022., check in i check out bit će mogući 24 sata, a recepcija će raditi tokom cijelog dana i noći sve do 12. srpnja 2022. Mjesta u kampu sve je manje, popunjavaju se velikom brzinom, a početna cijena mu iznosi 3.000 dinara.

Prema podacima najveće svjetske platforme za izdavanje smeštaja Booking.com, kao i Turističke organizacije Novog Sada, u gradu i okolini je u terminu od 7. do 10. srpnja 2022. na raspolaganju još oko 18% kapaciteta što je broj koji će, s obzirom na odličnu prodaju ulaznica, padati narednih dana.

Najveći broj posjetioca dolazi iz zemalja regije i ostatka Europe, među kojima prednjače oni iz Njemačke, Nizozemske, Velike Britanije, Slovenije, Mađarske, Turske, Hrvatske, ali uz njih se očekuje i veliki broj posjetioca iz drugih gradova Srbije. Jedan od najsigurnijih kanala rezerviranja smještaja je Exitov zvanični turistički servis EXIT Trip, gdje je i dalje dostupan smještaj u kampu i hostelima.

I stanodavci su otvorili svoja vrata posjetiocima festivala, a najveći broj stanova trenutno je dostupan na Limanu i Detelinari.

EXIT festival će biti održan od 7. do 10. srpnja 2022., kada na Petrovaradinsku tvrđavu stižu Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, kao i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, a priključuju im se na stotine drugih.

AKTUALNE CIJENE FESTIVALSKIH ULAZNICA SAMO DO 24. LIPNJA 2022.!

Uslijed rekordne potražnje, aktualne cijene festivalskih ulaznica važe samo do 24. lipnja 2022., ili ranije do isteka zaliha. Festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 6.990 dinara, uz uštedu od 50 posto. Promotivne cijene regularnih jednodnevnih ulaznica za četvrtak, 7. srpnja 2022., iznose 2.590 dinara, za petak, 8. srpnja 2022., 3.390 dinara, za subotu, 9. srpnja 2022., 3.990 dinara, a za nedjelju, 10. srpnja 2022., koštaju 2.990 dinara. Fan pit ulaznice za petak, 8. srpnja 2022., kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, dostupne su po cijeni od 3.990 dinara. VIP GOLD festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 41.000 dinara, jednodnevne VIP GOLD za četvrtak i nedjelju koštaju 12.000 dinara, a za petak i subotu 18.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na festivalskoj web stranici, kao i na prodajnim mjestima i online na stranicama Gigs Tix-a.

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...