65 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova)

Kako iz Beograda doći do Exit festivala 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (31.0k bodova)

VOZOM NA EXIT! Specijalni polasci na relaciji Beograd – Novi Sad tokom festivala

Epicentar zabave i najbolje muzike u zemlji, regiji i Europi od 7. do 10. srpnja 2022. bit će Petrovaradinska tvrđava. Srbija Voz i EXIT za posjetioce festivala imaju divnu vijest – uvedene su posebne linije na relaciji Beograd-Novi Sad tokom festivala! Okupite društvo, sjednite u voz i pravac na EXIT!

Uvođenje posebnih linija na relaciji Beograd-Novi Sad tokom festivala pružit će posjetiocima brz i udoban transport do Petrovaradinske tvrđave.

Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka na relaciji Novi Sad – Beograd, koji su putnicima dostupni od 5:30 do 23:00 sata,  od 7. do 11. srpnja 2022. festivalskoj publici će biti na raspolaganju i specijalni polasci.

Iz pravca Beograda prema Novom Sadu dodatni vozovi će kretati u 23:00, 00:00 i 01:00 sat sa stanice Beograd Centar, a iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 01:30, 02:30, 03:30 i 04:30 sati.

Svi vozovi stajat će na željezničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška,  Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posjetioce s ovih lokacija.

Specijalni vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena.

Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili web stranice Srbija Voza uz popust od 5%, kao i na blagajnama i kartomatima.

Srbija Voz i EXIT pozivaju sve posjetioce da iskoriste priliku da za dolazak i odlazak na festival koriste voz kao prijevozno sredstvo, jer je putovanje sigurno i udobno, dok se istovremeno biranjem ovog prijevoznog sredstva vodi računa o životnoj sredini.

EXIT festival će biti održan od 7. do 10. srpnja 2022., kada na Petrovaradinsku tvrđavu stižu Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, kao i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, a priključuju im se na stotine drugih. Ulaznice se mogu kupiti na festivalskoj web stranicikao i na prodajnim mjestima i online na stranicama Gigs Tix-a.

Mia Jelinčić 06.07. pitanje u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova) Koje su najvažnije informacije za posjet Exitu 2022. godine?

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.2k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...