390 pregleda
Ivana P. u rubrici Obrazovanje od Ivana P. [Proaktivan] (791 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Ivanhoe M. od Ivanhoe M. [Megaktivan] (12.8k bodova)
Naravno da je moguće, ali što te točno zanima. Možeš li dodati obrazloženje pitanja? Hvala.
Ivana P. od Ivana P. [Proaktivan] (791 bodova)
Npr. na fakultetu imaš mogućnost polaganja ispita online ili doći osobno. Što je preporučljivije? Kako to online može funkcionirati?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+2 glasa
Mario Daka od Mario Daka [Megaktivan] (15.7k bodova)
@ivanap Evo kako to može funkcionirati...

Google AdWords Certification Process koristi jedan izvršni file, može se skinuti samo za Windows računala, te kada se pokrene preuzima potpunu kontrolu nad računalom, ne možete do browsera, ispitna pitanja se vide na cijelom ekranu bez ikakvih rubova od prozora, te ne možete samo tako napustiti aplikaciju. Možete, ali certifikacijski proces se prekida i možete polagati ga ponovno tek za tjedan dana.

Cijela aplikacija se vrti neko vrijeme, koliko pristupniku certificiranja omogućuje da odgovara na stotine pitanja koje se prikazuju slučajnim odabirom iz puno veće baze, te sama aplikacija za ispitivanje u pozadini komunicira sa Google serverom kako bi na kraju prenjela rezultate ispita.
0 glasa
Web::Edukacija od Web::Edukacija [Superaktivan] (3.8k bodova)
Kod nas u Web::Edukaciji ( http://www.webedukacija.com ) svi ispiti se polažu ONLINE, ali na računalima i u našem prostoru koji je čuvan od strane predavača ili ih čuva netko od osoblja. Zbog kvalitete ocjenjivanja nismo se još odlučili za potpuno online polaganje ispita iako je i ovo neka vrsta online polaganja ispita (nema papira, svi ispiti se polažu putem web-aplikacije tj. linka koje polaznici dobe na svoj privatni email).
–1 glas
Matej Tolić od Matej Tolić [Superaktivan] (3.9k bodova)
Pozdrav sve u svemo isto je online ili osobno ti moraš doči i netko mora biti pokraj tebe eto ja u autoškoli sam polagao online a sada pismeno hoču reči da je bolje putem računala neznam zašto ali nekako je bolje možda zato što sam navikao na računalo hehe.oču reči da riješavala pismeno ili putem interneta netko če tu biti da te prati

Slična pitanja

1 odgovor 294 pregleda
2 odgovora 612 pregleda
2 odgovora 161 pregleda
Ivan Gačić 18.04.2017. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...