Ivana Pavlaković u rubrici Obrazovanje od
promjena rubrike od Znatko

Polaganje ispita online preko interneta - da ili ne?

Ivan Bilić od
Naravno da je moguće, ali što te točno zanima. Možeš li dodati obrazloženje pitanja? Hvala.‌
Ivana Pavlaković od
Npr. na fakultetu imaš mogućnost polaganja ispita online ili doći osobno. Što je preporučljivije? Kako to online može funkcionirati?‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+3 glasa
Mario Daka od
@ivanap Evo kako to može funkcionirati...

Google AdWords Certification Process koristi jedan izvršni file, može se skinuti samo za Windows računala, te kada se pokrene preuzima potpunu kontrolu nad računalom, ne možete do browsera, ispitna pitanja se vide na cijelom ekranu bez ikakvih rubova od prozora, te ne možete samo tako napustiti aplikaciju. Možete, ali certifikacijski proces se prekida i možete polagati ga ponovno tek za tjedan dana.

Cijela aplikacija se vrti neko vrijeme, koliko pristupniku certificiranja omogućuje da odgovara na stotine pitanja koje se prikazuju slučajnim odabirom iz puno veće baze, te sama aplikacija za ispitivanje u pozadini komunicira sa Google serverom kako bi na kraju prenjela rezultate ispita.
+1 glas
Web::Edukacija od
Kod nas u Web::Edukaciji ( http://www.webedukacija.com ) svi ispiti se polažu ONLINE, ali na računalima i u našem prostoru koji je čuvan od strane predavača ili ih čuva netko od osoblja. Zbog kvalitete ocjenjivanja nismo se još odlučili za potpuno online polaganje ispita iako je i ovo neka vrsta online polaganja ispita (nema papira, svi ispiti se polažu putem web-aplikacije tj. linka koje polaznici dobe na svoj privatni email).
0 glasa
Matej Tolić od
Pozdrav sve u svemo isto je online ili osobno ti moraš doči i netko mora biti pokraj tebe eto ja u autoškoli sam polagao online a sada pismeno hoču reči da je bolje putem računala neznam zašto ali nekako je bolje možda zato što sam navikao na računalo hehe.oču reči da riješavala pismeno ili putem interneta netko če tu biti da te prati

Slična pitanja

1 odgovor 629 👀
1 odgovor 456 👀
1 odgovor 757 👀
2 odgovora 2.3k 👀
5 odgovora 21.1k 👀
6 odgovora 840 👀
9 odgovora 1.1k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...