51 pregleda
Dina Kljajić u rubrici Promet i vozila od Dina Kljajić

Što mislite hoće li Mate Rimac na kraju krajeva, uz sva događanja rokova, uspjeti kroz firmu Project 3 Mobility pustiti u Zagrebu u promet robo-taxije i kojima se piše po medijima?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako je Rimac uspio s firmom Rimac Automobili?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Mario Bedeković od Mario Bedeković

Mislim da je Mate Rimac vrlo ambiciozan. Rekli bi - fura se malo na Musk-a. I po meni ima sve šanse uspjeti. Pogotovo u svom projektu robotaxija iako garancija ne postoji. Iako po zadnjemu on nije operativno uključen u tu firmu za robotaksije pa ne znam zašto se njega spominje u kontekstu ovog pitanja.

Znate i sami da Rimac već ima iskustva u razvoju električnih vozila. Pa i autonomnih sustava. Ne velika, ali ima neka. A još ima i snažnu podršku hrvatskih vlasti. Ma što mi mislili o tome, a to je bitno da dobije političku snagu za promjenu zakona kojima će dopustiti uopće robotaksijima da voze po našim cestama.

A ono najvažnije - Rimac ima pristup kapitalu! Rimac je izdašno financiran. Tvrtka je skupila milijarde eura od investitora. A opet, ako i ne uspije - barem je probao.

+2 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Osobno - ne vjerujem. Razlog tome je, što mi to zovemo ,,rimčeva,, firma - sad je to Bugati, i rimac će kao i svaki manjinski vlasnik, pratiti smjernice vlasnika firme.- istina, u određenom domenu poslovanja, on ima određenu automnost, ali kad se rade veliki projekti, to mora ,,,blagosoviti,, gazda. Osobno mislim, da će se s vremenom rimac potpuno utopiti u bugati i nestati, u smislu - brenda. Da se ta firma zove Rimac-bugati, onda bi vjerovao u budučnost rimca, kao samo stalne firme, ali ovako, s vremenomće nestati, kao što su nestali neki Bugatijevi modeli, jer moramo znati razlikovati - marku od modela..marka je uvjek prva napisana, pa onda model (npr - fiat - punto..) kao tvornici predviđam dobru budučnost, ali ne pod nazivom - rimac, već Bugati..na - žalost.
Dina Kljajić od Dina Kljajić
Navodite drugu firmu.
Pitanje je za firmu -> Project 3 Mobility <-
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...