Gdje je najbolji meksički restoran u Zagrebu?

1,715 pogleda
Znatko pitano Dec 19, 2015 u kategoriji Hrana i piće od korisnika Znatko Aktivan (709 bodova)

Gdje je možemo pronaći najbolji meksički restoran u Zagrebu? Dakle, da je odlična posluga, fina klopa, veća porcija, povoljnije (jeftinije) cijene, .... Sve naj, naj, naj... A u glavnom gradu Hrvatske (Zagreb). Npr. gdje biste nekoga sigurno odveli na meksički ručak ili meksičku večeru, da je to draga osoba ili poslovni gost koji dolazi u Zagreb ili rodbinu kada Vam dolazi u Zagreb u goste ili slično.

Please log in or register to answer this question.

2 odgovor(a)

+4 glasova
mia88 odgovoreno Jan 25, 2016 od korisnika mia88 Superaktivan (1,878 bodova)
Meni se osobno sviđa Mex Cantina u Savskoj u Zagrebu. Bila sam tamo 10-ak puta do sada i uvijek je usluga i hrana bila na razini. Stvarno ne znam što bi zamjerila ovom restoranu. Meksičku hrana ili volite ili ne. Ja ju volim.

Iako neki kažu da se skroz srozala kvaliteta hrane, te da su porcije male a cijene visoke, stvarno moram priznati da to nisam primjetila. No, ako Vam se ne sviđa imate još u Zagrebu mjesta gdje možete jesti i piti meksičku hranu. Koliko ja znam, to su Restoran Caramba, California Burrito, Bistro Kaktus, te Rancheros u Branimirovoj ulici.
mia88 pitano Jan 25, 2016 u kategoriji Hrana i piće od korisnika mia88 Superaktivan (1,878 bodova) Gdje je najbolji meksički restoran u Splitu?
+2 glasova
Marija Aranda odgovoreno Jan 6 od korisnika Marija Aranda Početnik (10 bodova)
Kao prvo svi ti Restorani nisu mexicki. To je Tex Mex sto nema nikakve veze sa Mexicom. Mexicka kuhinja ima i burito i fajitu i quesadilla ali se nikako ne rade tako kao u tim restoranima. Hrvatski kuhari i restauteri  bi se trebali prvo dobro informirati o vrsti kuhinje koju služe prije nego reklamiraju restoran za određeni tip kuhinje. Ja putujem u Mexico barem dva puta godišnje i nikad nigdje nisam jela hranu koja se sluzi na Savskoj ili na Branimirovoj. Sramota je da još ne znamo koji tip kuhinje su ti Restorani u 2018. Godini.
Dimitrije-Vuk Veličković commented Jan 6 od korisnika Dimitrije-Vuk Veličković Superaktivan (4,084 bodova)
slažem se Marija

Slična pitanja

0 odgovora 446 pogleda
1 odgovor 194 pogleda
1 odgovor 610 pogleda
0 odgovora 76 pogleda
Filip Jurišić pitano Jan 27, 2016 u kategoriji Hrana i piće od korisnika Filip Jurišić Superaktivan (1,123 bodova)
2 odgovora 116 pogleda
2 odgovora 152 pogleda
1 odgovor 138 pogleda
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,035 pitanja

2,641 odgovora

1,316 komentara

823 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Google+

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...