Redakcija u rubrici Turizam i putovanja od

Kako je bilo u lječilištu Rogaška Slatina na Ženskom vikend programu koji je organizirala Alma iz Modnog ALMAnaha 2024. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Monika Kiris od
uređen od Monika Kiris

Alma Premerl Zoko predstavila je novi program svog projekta Women's days by modniALMAnah! 

Prvi program za žene u 2024. kreiran je za Rogašku Slatinu

Rogaška SlatinaRogaška Slatina

Rogaška Slatina je udaljena od Zagreba oko sat vremena vožnje automobilom, a ima sjajno energiju, pa tako ulazeći u to mjesto osjećate kako stres napušta vaše tijelo i počinjete uživati u blagodatima koje na vas djeluju. 

Domaćin Women's days by Modni ALMAnah projekta bio je Grand Hotel Sava Superior hotel koji se sastoji od više katova čije su sobe neobičnog dizajna, a dostupni su i brojni sadržaji, poput wellnessa, jedinog bazena s termalnom vodom ili prema pivnici magnezija - tako se naziva mjesto na kojem se prije voda na poseban način...

"Voda koju ćete piti na ovom mjestu bogata je magnezijem koji je kao mineral najvažniji za pravilno funkcioniranje tijela. Kao što vidite piti se mogu dvije vrste vode - Styria blaže mineralizirana i Donat po kojem je Rogaška Slatina daleko poznata. Uz još dva izbora (Karlovy Vary i Baden-Baden) mi smo jedinstveni u svijetu što dokazuju i brojni turisti koji dolaze na malo drugačiji način odmora na ovu destinaciju" 

...rekao je Aleš Topolšek.

Svi ženski programi započeli su Donatom koji je dao snage za sve ostale aktivnosti i brojne ženske radionice kroz koje su žene učile mnogo o zdravlju, vitalnosti, njezi lica i tijela, ali i tome kako piti vino te napuhati svoju staklenu čašu. 

ZeotexZeotex

Prvu radionicu o zeolitu - mineralu budućnosti održala je vlasnica tvrtke MevexVanja Horvat, koja je demonstrirala kako zeolitom s hrane ukloniti sve štetne tvari nastale špricanjem, ostatke kiselih kiša i drugih zagađenja. Zatim je pokazala kako na poseban način očistiti lice i tjeme te vratiti kožu u balans, a na kraju otkrila sve tajne oralne higijene uz zeolit. 

Nakon ove zanimljive i edukativne radionice, žene su krenule u istraživanje Rogaške Slatine, gdje su čule legende, ali i lijepe priče o nastanku svjetski poznatog lječilišta s dugom povijesti.

Nedaleko Rogaške Slatine nalazi se poznata Staklarna (tvornica stakla Rogaška Slatina), kao i tvornica Afrodita, gdje je održana beauty radionica.

Maša iz Afroditinog tima pokazala je ženama korake kvalitetne njege zimi, a posebno oduševljenje izazvao je inovativni tonik u spreju Clean Up hyaluron i serumi koje je svaka žena mogla odabrati u skladu s vlastitom kožom lica.

Grand Hotel Sava Superior ima posebno kreiran wellness program koji su u sklopu ovog izleta isprobale i Almine žene, a dm se pobrinuo da on traje i nakon povratka kod kuće pa je tako svaka žena kući ponijela dm poklon vrećicu u kojem su se našli proizvodi dm robne marke za Wellness i beauty rutinu u vlastitoj kupaonici.

Radionica - EnosophiaRadionica - Enosophia

Ovaj ženski vikend je začinila i Enosophia, popularna vinarija iz Slavonije. Na radionici je Milica Jovanović Kustura ženama pokazala kako otvoriti pjenušac, koju čašu koristiti za serviranje, kako zapravo uživati u vinu, te kako ga sačuvati ako ne popijete sve.

Izrada vlastite staklarske čašeIzrada vlastite staklarske čaše

Za kraj ženskog vikenda ostao je obilazak dvorca Strmol u obližnjem Rogatecu, gdje je posebno veselje nastalo na radionici izrade vlastite staklene čaše koju su vodili Zinka, profesorica u Staklarskoj školi u Rogaškoj Slatini i Ivan, majstor staklar s radnim iskustvom preko 45 godina. 

Alma je za 2024. osmislila niz programa za urbane i zaposlene žene koje se žele riješiti stresa i dobro zabaviti. Prepoznajete li se potražite raspored programa i krenite na vikend... Sve informacije nalaze se na LINKU.

Foto: Alma Premerl Zoko

Slična pitanja

2 odgovora 217 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...