Koji web-shop koristiti?

480 gledanja
Kuzma Topić 30.04.2016. pitanje u kategoriji Web Primjena od Kuzma Topić [Ekstraktivan] (4,743 bodova)

Je li postoji koji dobar free web shop? Kojega preporučate? Glavna stvar je da podrzava razne oblike plaćanja, te dobru kategorizaciju?

Dimitrije-Vuk Veličković 30.04.2016. komentar od Dimitrije-Vuk Veličković [Ekstraktivan] (3,907 bodova)
Abrakadabra?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+3 ocjena
kristijan222 11.01.2017. odgovor od kristijan222 [Početnik] (19 bodova)
Ovisi o tome koje su vaše potrebe, ja sam sebi za http://www.topprodaja.eu/ radio custom sve, znači kompletan webshop me je izišao oko 15 000kn, trenutno imam oko 17 000 artikala i sve radi savršeno, kategorizacija je odrađena više manje ok, što želim reći s ovim, možda ako planirate neki dugoročni projekt, bolje vam je uložiti nešto novaca ne trebate ovako sve custom, ali da uložite neke novce i znate da imate pravu stvar koja će dobro raditi
+2 ocjena
Goran Dren 20.01.2017. odgovor od Goran Dren [Ekstraktivan] (2,949 bodova)

Preporučam Vam da koristite besplatni WordPress (CMS softver za tekstove; razne tekstove ćete morati ovako i onako imati), a WP je odličan softver za to. E sad, on nije webshop a pitanje se odnosi baš za webshop. Zato je WP odličan jer uz njega možete dodati razne besplatne dodatke (plugin), pa tako i WooCommerce webshop!!!

WooCommerce je jedan od najpopularnijih dodataka za WordPress trgovinu, s preko 2 milijuna skidanja se službene WP stranice. Popularan je izbor jer pruža izniman broj mogućnosti podešavanja i prilagođavanja online trgovcu tj. firmi koja prodaje putem interneta.

WooCommerce je fleksibilan web softver, nudi potpuno prilagođavanje izgleda, te jednostavnu i jasnu upravljačku ploču za nadziranje rada web-trgovine. Integriran je s društvenim mrežama, sa Google Analyticsom, te sa raznim metodama provođenja plaćanja (PayPal, kartice, internet bankarstvo, fiskalizacija, ...).

Da razimiram - WooCommerce omogućuje potpunu kontrolu nad vašom trgovinom i jednostavnu integraciju s WordPress sustavom.

+2 ocjena
Juraj Kranjčina 05.08.2020. odgovor od Juraj Kranjčina [Proaktivan] (101 bodova)
Web shop je vrsta trgovine koja se promovira putem interneta. Ne mora svaki Webshop biti dobar tj na internetu nikad niste sigurni da vas netko neće prevariti. Zato je najbolje da ako kupujete kupujete u onim trgovinama koje imaju dobre recenzije.

Ja sam koristio Mall.hr internet trgovinu koja ima doslovno sve od igle do lokomotive različitih kategorija a neke od njih su:

-Bijela tehnika
-Kućanski aparati
-Moda
–2 ocjena
blue00rose 28.12.2016. odgovor od blue00rose [Aktivan] (67 bodova)
Sve ovisi da li vi želite prodavati neke proizvode ili usluge i koje to proizvode ili usluge. Postoji nekoliko "webshop" sustava sa mnogo opcija plaćanja, no potrebno je ipak malo više informacija da se moglo bolje odgovoriti na vaše pitanje :-) što bi prodavali, gdje bi prodavali, znači, hrvatska ili inozemstvo, koju vrsta plaćanja, da li ste firma ili fizička osoba, paypal ili sve vrste kreditnih kartica...

Slična pitanja

1 odgovor 103 gledanja
2 odgovora 471 gledanja
Znatko

Znatko je otvorena i pretraživa baza znanja u obliku pitanja i odgovora online zajednice

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

5,702 pitanja

8,828 odgovora

1,634 komentara

966 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Koga preporuča Znatko?

Web::Edukacija

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri!
...