Nikola

Nikola
Član od: 3 godina (since 05.06.2017.)
Status: Registered user
Ime i prezime: Nikola
Zanimanje: Zubalj
Grad, država: Zagreb, Republika Hrvatska
Kratki životopis: Pozdrav! Zovem se Nikola, dolazim iz Zagreba i stručnjak sam za e-mail marketing. Od 2016., radim kao stručnjak za e-mail marketing u MailPlus Adriji, tvrtki koja pruža softversku platformu za profesionalni e-mail marketing i jedini je ESP s lokalnim timom u Zagrebu i Beogradu te podrškom za zemlje u regiji.  S pozicije email marketing eksperta radim kao konzultant za brojne tvrtke, educiram zaposlenike i klijente, držim radionice i predavanja te aktivno sudjelujem u brojnim projektima. Uz poslove e-mail marketinga, često surađujem s kolegama iz digitalne agencije M+Agency, koja je sestrinska firma MailPlus Adrije, na raznim projektima iz područja digitalnog marketinga.

U periodu od 2013. do 2016., radio sam kao suradnik za marketing i podršku klijentima u konzultantskoj tvrtki Vlahović grupa d.o.o., gdje sam bio zadužen za vođenje digitalnog marketinga tvrtke, rad sa stranim ambasadama u Zagrebu i velikim klijentima iz područja ICT-a, poštanskog sektora, energetike i duhanske industrije.

Završio sam Master of European Studies na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te programe usavršavanja iz područja digitalnog marketinga i prodaje na Institutu za menadžment (IZM) u Zagrebu.

Zaljubljenik sam u digitaliju i nove tehnologije, a kao školovani pijanist, u slobodno vrijeme honorarno se bavim i glazbom.
Moja web stranica: www.mailplus.email/hr/

Aktivnosti korisnika: nikola.zubalj

Bodova: 1 bod (ranked #273)
Titula: Početnik
Pitanja: 0
Odgovora: 0
Komentara: 0
Glasao: 0 odgovora
Dao drugima: 0 pohvala, 0 pokuda
Primio od drugih: 0 pohvala, 0 pokuda

Wall for nikola.zubalj

Please log in or register to post on this wall.
...