Sandra Vukov u rubrici Kupovina od
promjena rubrike od Znatkica
Zna li netko gdje se mogu kupiti u Zagrebu jeftiniji božični ukrasi za bor i blagdasnko uređenje stana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+15 glasa
Iva Murat od

Jeftinije božićne ukrase možete pronaći u TEDI-ju. Trenutno u ponudi mjeseca imaju svakakve božićne ukrase. Možete pronaći kuglice za bor, ukrase božićna drvca i pahuljice, girlandu, led zvijezdu, razne svijećice... Cijene se kreću od 8 do 170 kuna, a prosječna cijena je 20-ak kuna.

U KIK-u imaju široku ponudu različitih kuglica za bor i drugih ukrasa i vjenčića, a sve do 50 kuna. Uglavnom je cijena kompleta kuglica za bor 25 kuna. 

U PEPCU se nude ukrasne vrećice i kutije za poklone po 3-5 kuna, a imaju i velik izbor raznih kompleta ukrasa za bor, lampica, čarapa za darove i drugih dekoracija po cijeni manjoj od 20 kuna.

U JYSKU također postoji velik izbor raznih ukrasa, od kuglica i ukrasa za bor, preko vijenaca i snježnih kugli pa do raznih figurica, a mislim da cijena ne prelazi 100 kuna. Mogu se naći i znatno jeftiniji ukrasi. Ja sam kupila dva ovakva patuljka, svaki po 8,50 kuna. 

Božićni patuljak BOND Ø7xV18 cm filc

+13 glasa
Ivana Horžić od
odabran od Sandra Vukov
 
Najbolji odgovor

Jeftiniji Božićni ukrasi se trenutno mogu naći u raznim trgovinama. Gotovo sve trgovine sada imaju poseban dio posvećen isključivo Božiću. Naravno da postoje trgovine gdje su ukrasi skupi, oni jesu kvalitetni, no pitanje je dali zaista vrijede toliko. Osobno smatram da je bolje kupiti jeftinije ukrase, a najčešće ih kupujem u Pepcu. Pepco ima zaista raznolik i dobar asortiman Božićnih ukrasa. Cijene su pristupačne i svakako opravdavaju kvalitetu. Imaju razne proizvode, a neki su godinama isti, dok su neki novi, dakle od ove godine. U svojoj ponudi imaju patuljke, sobove, kuglice za bor. Također imaju i lampice koje rade tako da se upale u struju ili lampice koje su na baterije pa mogu stajati bilo gdje. Cijena lampica ovisi o veličini (10-50 kuna, neke možda malo više). Imaju i božićne podmetače, tanjure, čaše... Ukrasne vrećice koštaju svega par kuna, a isto tako i papir za ukrašavanje... Ponuda je zaista raznolika. 

Još kao neke trgovine koje nude jeftinije Božićne ukrase bih navela KIK, TEDI, Offertisima, JYSK ili pak veliki tržni centri (Lidl, Kaufland, Konzum...) kada imaju akcije. 

+12 glasa
Ivana Metić od

Četiri glavne destinacije za kupovinu jeftinih božićnih ukrasa su TEDi, Pepco, Offertissima i KiK. Tamo možete pronaći kuglice, lampice, girlande, umjetne jelke. Izuzev svega što Vam je potrebno za ukrašavanje jelke, sadrže i brojne druge kućne dekoracije kao što su božićne salvete, stolnjaci, jastučići, figurice i tako dalje. Osim gotovih ukrasa, možete pronaći i brojne potrepštine za izradu božićnih dekoracije kod kuće. U asortimanu za kućnu izradu prednjači TEDi.

+11 glasa
Michelle Koprivnjak od

Uskoro počinje advent i svi se polako već spremamo za ukrašavanje svojih domova. Božićnih ukrasa ima za kupiti u skoro svim trgovinama, ali nisu baš svigdje jeftini. 

Mjesta gdje možete kupiti božićne ukrase po pristupačnim cijenama su:

  • Offertissima - ova trgovina ima milijun i jedan božićan ukras, a cijene su i po nekoliko kn za ukras. 
  • Pepco - slično kao i prethodna trgovina, vrlo pristupačne cijene za slatke ukrase.
  • Wish - ako vam se neda hodati po dućanima, na ovoj stranici možete kuzpiti brdo ukrasa za jako male novce
+9 glasa
Ivana Steković od

Jeftiniji,povoljniji Božični ukrasi za bor i uređenje kuće,stana,dvorišta:

  • Tedi
  • Pepco
  • Kik
  • Offertissima
  • Emmezeta

Imaš i na internetu na stranici Favi i Jeftnije.hr

Moj savjet definitivno tedi! :)

Lampice za bor,kuglice raznih veličina i boja,ukrasne naljepnice,kutijice,vijenci.

Veliki je izbor i cijene su super. Tedi trgovina ima svugdje tako da nećeš izgubiti puno vremena na potražnju. 

https://www.tedi.com/hr/

Slična pitanja

1 odgovor 555 👀
2 odgovora 727 👀
1 odgovor 214 👀
7 odgovora 2.5k 👀
3 odgovora 779 👀
1 odgovor 346 👀
2 odgovora 1.9k 👀
5 odgovora 2.3k 👀
2 odgovora 1.0k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...