Nino Marić u rubrici Filmovi i serije od

Što vas smeta kod CineStar kina općenito?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Eva Benaković od

CineStar - Z centarMINUS STRANE CineStar kina?

  1. DUGE NAJAVE I REKLAME

    Prije samog prikazivanja, obavezno se prikazuju reklame samog CineStara i najave drugih filmova. Ovo ne bi predstavljao problem da sveukupno ne traje oko 15 minuta. To je relativno dugo i zamarajuće uzevši u obzir činjenicu da ste došli zbog samog filma, a ne reklama.

  1. NEPREGLEDNOST PRVIH REDOVA

    Ukoliko ste ikada bili osuđeni na sjedala u prvome redu, ovaj osjećaj vam je dobro poznat. S obzirom na to da je filmsko platno veoma veliko i dugačko, sjedišta u prvom redu nisu pregledna. Također, previše je mala razdaljina između prvih sjedala i platna projekcije filma. Prosječan film može trajati i do dva sata (pa i više), a zbog činjenice da glavu morate visoko držati, vrat se može i ukočiti.

  1. PRILIČNO VISOKE CIJENE HRANE I PIĆA

    Svi ljubitelji filma u svoju rutinu gledanja filmova obavezno uzimaju i neke grickalice i piće. S obzirom na aktualne cijene, većina se zadovolji uzimanjem osnovnog – kokice i omiljeno piće.

  1. IZBOR FILMOVA – NEKAD TOP, NEKAD FLOP

    Ovisno o vremenu, sezoni i premijerama određenih filmova, korisnici obično imaju neki žanr koji favoriziraju. Često se zna desiti da nas nijedan film posebno ne privlači, pa izaberemo neki radi reda.

  1. BROJ PRIKAZIVANJA ODREĐENE PROJEKCIJE U DANU

    Neki filmovi se prikazuju jednom do tri puta u danu, a određeni vremenski intervali mogu biti nepodobni zbog posla ili nekih drugih obaveza. Trebalo bi korisnicima pružiti što je više moguće vremenskih odabira, s obzirom na broj dvorana i projekcije ostalih filmova.

  1. OMETAČI

    Često se zna desiti da pojedinci ili skupina ne poštuju bonton primjerenog ponašanja, te se ne obaziru na ostale koji su došli gledati film. Upaljeni mobiteli, glasni razgovori, dobacivanje ili vikanje su samo neki od primjera. Trebalo bi uključiti neku strožu regulaciju takvih ponašanja.

Pročitajte i zanimljiv članak vezan uz pitanje trajanja reklama u kinu: "Jesu li duge reklame u kinu u skladu s hrvatskim zakonom?"
Marija Miljević od
Daaa baš tako. Cijene su im stvarno previsoke ali ugođaj je perfa! :)

Slična pitanja

1 odgovor 266 👀
1 odgovor 1.1k 👀
1 odgovor 406 👀
1 odgovor 2.1k 👀
1 odgovor 747 👀
7 odgovora 1.9k 👀
5 odgovora 792 👀
Christina Khouri 29.11.2020. pitanje u rubrici Umjetnost i kultura od Christina Khouri
1 odgovor 532 👀
Lovro Gorup 20.10.2020. pitanje u rubrici Zabava od Lovro Gorup
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...