Redakcija u rubrici Muzika i ples od

Kako je prošao koncert "Domu mom" u Zagrebu u Areni 2024?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Monika Kiris od
uređen od Monika Kiris

KONCERT 'DOMU MOM' 2024.: 'To je naša Hrvatska!'

Ovogodišnji koncert 'Domu mom' koji je održan 13. siječnja 2024. godine u zagrebačkoj dvorani Arena bio je nevjerojatan, toliko da se dojmovi još nisu u potpunosti slegli. Na društvenim mrežama se i dalje dijele komentari, fotografije i snimke s ovog prvog koncerta domoljubne glazbe, organiziranog od strane Laudato TV-a. 

Zahvaljujući iznimnoj podršci svih sudionika, već su započele pripreme za sljedeći koncert u Zadru, koji će biti održan 30. studenog 2024. godine. 

I dalje pod dojmom nezaboravnog koncerta, Ksenija Abramović, direktorica i izvršna producentica koncerta 'Domu mom', izražava zahvalnost svima koji su poduprli događaj, uključujući 630 ljudi u organizaciji i produkciji, te 18.500 posjetitelja koji su kupnjom ulaznica omogućili održavanje koncerta. 

Gđa Abramović je posebno zahvalila izvođačima, autorima pjesama i svim suradnicima koji su doprinijeli stvaranju koncerta 'Domu mom'. Osim toga, zahvale su bile upućene i gostima, pokroviteljima, donatorima, braniteljima, udrugama osoba s invaliditetom, obiteljima s djecom i starijima te svima koji su podržavali projekt molitvama.

Snimka prvog koncerta 'Domu mom' bit će prikazana na Laudato TV-u na Uskrsni ponedjeljak, a u nastavku možete pogledati kratak sažetak koncerta:

Slična pitanja

1 odgovor 268 👀
1 odgovor 234 👀
1 odgovor 488 👀
1 odgovor 1.5k 👀
...