Biljana Tandara u rubrici Poslovanje od
  1. RRIF - Računovodstvo, revizija i financije
  2. RiPup - Računovodstvo i porezi u praksi
Oba dva izdanja magazina daju podršku poslovnim subjektima i knjigovodstvima, no znate li iz iskustva tko ima ljubaznije osoblje ako ih zovete na telefon, čiji članci su kvalitetniji i tko se više brine oko pojedinog čitatelja?

Da li je bolje preferirati RRiF ili RiPup u poslovanju srednje tvrtke?

Znam da se RRIF grupa sastoji od časopisa, konzaltinga, visoke škole, učilišta i udruge hrvatskih knjigovođa, dok je RiPup članica Business Media Grupe koja još idaje časopise: "Računovodstvo i porezi u praksi", "Poslovni savjetnik", te "Udruga.hr".

Biljana Tandara od
U pitanju je pretplata...‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Marin Barić od
odabran od Biljana Tandara
 
Najbolji odgovor

Mislim da usporedba možda nije dobra jer RRIF je definitivno puno veči i kompleksniji eko-sustav poslovne podrške nego RIPUP

Poanta je što RRIF nudi POREZNE SAVJETE, RAČUNOVODSTVENE SAVJETE, SAVJETI ZA OBRTE I SLOBODNA ZANIMANJA, SAVJETE IZ JAVNE NABAVE, PRAVNE SAVJETE, SAVJETI ZA POSLOVANJE S INOZEMSTVOM, SAVJETE ZA DOPRINOSE I ČLANARINE, SAVJETI U VEZI FISKALIZACIJE, te savjete iz ostalih područja vezanih za računovodstvo i financije. Imaju na raspolaganju ukupno oko 13 savjetnika (tu je i 5 doktora znanosti!) koji su prije dvije godine (2015.) dignuli slušalicu i dali savjete na 112.950 poziva.

+6 glasa
Ivan Matić od
Ja sam pretplatnik na RIPUP i to već 20 godina i na Informator. RIPUP mi se posveti, ne naplaćuju telefonske impulse za konzalting, zovem ih zaista često i nikad ništa dodatno ne moram platiti. Sve precizno i detaljno, točno objasne, bez žurbe i otkantavanja s linije. Članci su lako razumljivi, čitljivi, bez rastezanja tema u nedogled. Uvijek ih mogu dobiti, a ako ne, ostavim broj na centrali pa me povratno nazovu-bez naplate impulsa i vremenskog ograničenja. Znam da izdaju još neke specijalizirane časopise-Udruga.hr, Poslovni savjetnik, Propisi.hr i imaju vrlo stručan telefonski konzalting s velikim brojem linija i dovoljnim brojem savjetnika koji dnevno odgovori na više od 200 stručnih upita pretplatnika. Ne bi trajali 20 godina da nisu stručni i dobri. Meni je bitna i cijena i kvaliteta a RIPUP mi to pruža.

Slična pitanja

4 odgovora 573 👀
1 odgovor 943 👀
1 odgovor 2.2k 👀
1 odgovor 2.3k 👀
Goran Dren 01.09.2016. pitanje u rubrici Poslovanje od Goran Dren
2 odgovora 449 👀
1 odgovor 707 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...