Mia Jelinčić u rubrici Muzika i ples od
tagovi uređeni od Znatko

Kakva je nova pjesma Calvina Harrisa "Potion"

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Calvin Harris ima novi megahit – čarobni napitak s Dua Lipom!

Calvin Harris, globalna superzvijezda i jedan od najiščekivanijih headlinera  EXIT festivala 2022. godine, objavio je pjesmu „Potion“, novi ljetni megahit! U pripremanju ovog čarobnog napitka pridružili su mu se pjevačica Dua Lipa i reper Young Thug, a glazbeni spot je režirao Emil Nava.

Nakon mnoštva teasera i dugo izgrađivanog hype-a, Potion“ je prvi singl s Calvinovog predstojećeg albuma „Funk Wav Bounces Vol.2“ koji izlazi na ljeto 2022., a koji je, prema riječima nezaustavljivog hitmejkera, inspiriran funk grooveom grupe Sy and The Family Stone.

Tajni sastojci koje je najtraženiji producent i DJ na svijetu ubacio u miks jesu provjerena i neosporiva kemija koju ima s pjevačicom Dua Lipom, s kojom je prije četiri godine osvojio planetu singlom „One Kiss“, i obnovljena suradnja s reperom Young Thugom, s kojim je ranije snimio hit „Heatstroke“.

Calvin Harris je objavljivanje novog video singla ispratio kratkim „making of“ snimkom u trajanju od svega pola minute, u kojem ističe da tajna njegovog uspjeha leži u jednostavnosti. Recept se sastoji od sintisajzera, prstohvata gitare i dubokih bas linija, a sve to začinjeno senzualnim vokalom Dua Lipe. „I to je to – tako se to radi“, zaključio je Calvin – „i ti to možeš“!

„Funk Wav Bounces Vol. 2“ biće nastavak Calvinovog albuma iz 2017. godine, koji su obilježile suradnje sa svjetskim zvijezdama nepojmljivih razmjera, među kojima su bili Frank Ocean, Nicki Minaj, John Legend, Ariana Grande, Travis Scott i mnogi drugi, čineći Vol. 1 jednim od njegovih najuspješnijih izdanja sa više od dvije milijarde streamova.

Hype oko ovog albuma gradi se mjesecima unazad, i iako nije zvanično potvrđeno koga ćemo sve moći čuti na ovom izdanju, postoje nagovještaji suradnje sa Snoop Doggom, Charlijem Puthom, Madeonom i SG Lewisom, što obećava postavljanje novih standarda i obaranje vlastitih i svjetskih rekorda slušanosti.

Najveće hitove koji su obilježili karijeru Calvina Harrisa, ali i one koji tek dolaze, imat ćemo priliku čuti u subotu, 9. srpnja 2022., na Glavnoj bini EXIT festivala.

Slična pitanja

3 odgovora 451 👀
1 odgovor 227 👀
1 odgovor 332 👀
1 odgovor 2.1k 👀
Nino Marić 17.08.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Nino Marić
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...