Redakcija u rubrici Tehnologija od

Što novo nudi 19. Advanced Technology Days 2024? #atd2024

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Monika Kiris od
uređen od Monika Kiris

19. Advanced Technology Days konferencija, koja će se održati 28. i 29. studenog 2024. u Cinestar Arena Centru u Zagrebu, najavljuje bogat program s fokusom na najnovije trendove u IT industriji.

Ove godine konferencija će dovesti vrhunske svjetske IT stručnjake u Zagreb, omogućujući sudionicima da se upoznaju s najnovijim inovacijama i ključnim temama koje oblikuju budućnost informacijske tehnologije.

Prošlogodišnja Advanced Technology Days konferencija
Prošlogodišnja Advanced Technology Days konferencija

Glavna tema bit će umjetna inteligencija, koja značajno mijenja IT industriju, a sadržaj konferencije podijeljen je u pet paralelnih smjerova koji će trajati dva dana. Organizatori, u suradnji s WeAreDevelopers, poznatom organizacijom koja okuplja najveću europsku zajednicu developera, obećavaju bogat program i razmjenu iskustava s vodećim svjetskim stručnjacima.

Novost ovogodišnje konferencije su predavanja na engleskom jeziku, s dva predavanja po vremenskom slotu namijenjena sudionicima iz regije i šire Europe. Osim umjetne inteligencije, predavanja će obuhvatiti teme poput: razvoja softvera, podataka, kibernetičke sigurnosti, cloud infrastrukture i drugih aktualnih tehnoloških tema. 

Osim predavanja, sudionici će imati priliku sudjelovati u panel diskusijama, a u pauzama će moći uživati u networkingu i širenju svoje poslovne mreže.

Više informacija o kupnji ulaznica saznajte na poveznici.

Slična pitanja

1 odgovor 439 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...