Osvojite nagradu!

Ako ste među DVOJE (2) najboljih na Znatkovoj TOP10 listi za prethodni mjesec - javite se Znatku privatnom porukom za novčanu nagradu!

Nagrada u eurima je broj prikupljenih bodova iz prethodnog mjeseca podijeljen s brojem 100. Dobivate sada više bodova za odgovaranje i od svakog +1 glasa na odgovor.
(npr. 4735 bodova iz prethodnog mjeseca se podijeli sa 100 i donosi nagradu od 47,35 €)

PRAVILA

Nagrađuju se samo oni korisnici sa TOP10 liste koji su među prvima isključivo za prethodni mjesec. Ne nagrađuju se trenutno najbolji za trenutni mjesec, niti se nagrađuju najbolji za mjesece ranije od prethodnog. Nagrađeni se nagrađuju do 15. u tekućem mjesecu. Nova TOP10 lista se stvara svakog 1. u mjesecu u ponoć kada počinje nova borba za mjesečno rangiranje. Na taj način svi imaju prilike biti pobjednici barem jedan mjesec jer svima na TOP10 listi skupljanje bodova kreće od nule početkom mjeseca. Različiti bodovi za TOP10 listu se dobivaju kroz aktivnosti na Znatku kao što je odgovaranje na pitanja ili glasanje na odgovore ostalih. Dodatni obavezni i važni uvjeti za dobivanje ove nagrade su sljedeći:
  1. korisnik u potpunosti mora ispuniti svoj profil,
  2. korisnik u roku od 24 sata mora ispraviti sve svoje odgovore prema prijavama i ukazanim smjernicama,
  3. korisnik ne smije imati niti jednu aktivnu i opravdanu prijavu na svoj odgovor,
  4. korisnik ne smije u mjesecu za koji se nagrađuje postaviti više od 50 pitanja (novo!),
  5. korisnik nema honorarni posao kod Znatka,
  6. korisnik se obvezuje na trajni prikaz svojeg točnog osobnog profila s fotografijom radi trajnog javnog povezivanja napisanih odgovora s korisnikom,
  7. korisnik će odgovarati isključivo na pitanja sa liste pitanja bez odgovora ili bez adekvatnog odgovora (ima odgovor(a), ali samo s negativnim rezultatima ukupnog glasanja).
Na Znatku se možete zabaviti, zaraditi, a da pritom pomažete drugima kroz plemento dijeljenje onoga što znate. Svaka zloupotreba ovih pravila ili Uvjeta uporabe web servisa Znatko završiti će sa blokiranjem korisnika (i gubitkom bodova).

Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...