Više o Znatku

Znam da ništa ne znam.
- Sokrat

Znatko je PiO forum ili, drugim riječima, edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja, odgovaranje na pitanja, komentiranje i pitanja i odgovora, te glasanje tj. ocjenjivanje korisnika na kvalitetu napisanog odgovora.

Što je Znatko? Tko je Znatko?

Znatko je najdugovječnija (od 2013. godine) i zato najveća hrvatska online zajednica i baza publici zanimljivih pitanja i odgovora (hrv. PiO; eng. Q&A = questions and answers), te jedna od domaćih digitalnih platformi koja stvara najkvalitenije sadržaje općeg znanja koji su edukativni svim profilima posjetitelja. Omogućava korisnicima da prate određenu tematsku kategoriju, postavljaju pitanja, te dobivaju odgovore i mišljenja drugih korisnika. Kada korisnici glasaju za određeni odgovor, Znatko time jasno prikazuje koji odgovori su vjerodostojniji većini ostalih korisnika, a odgovarač skuplja bodove. Primjer aktualnih pitanja i odgovora pogledajte ovdje.

Zašto odgovarati na Znatku?

Ikona Znatka Takav koncept Znatka čini odličnim mjestom za one koji rade i djeluju na svom specifičnom polju unutar svoje organizacije da dijele svoje ekspertno znanje i iskustvo iz tog područja te da odgovarač na Znatku i organizacija iz koje dolaze bude prepoznata kao predvodnik upravo u tom području.

Što je Znatkova misija?

Misija web servisa Znatko je biti platforma na hrvatskom jeziku za dijeljenje i širenje znanja i iskustava. Znatko svoju misiju ostvaruje kroz korisničku zajednicu koja slobodno postavlja pitanja i odgovara te kroz različite oblike poslovnih suradnji.

Kako poslovno surađivati sa Znatkom?

Pridružite se Znatkovoj misiji i Vi putem poslovne suradnje kroz marketing ili kroz organizirani intervju. Brojke posjećenosti i demografiju posjetitelja Znatka pogledajte na stranici sa statistikama.

Kako zvuči Znatkova glazbena podloga?

Znatko ima svoju glazbenu podlogu koja je komponirana uz pomoću konvertora Znatkovog HTML sadržaja naslovnice u glazbu. Nevjerojatno, ali istinito. I moguće. Poslušajte ovdje Znatkovu glazbenu podlogu:Čiji je Znatko?

Vlasnik servisa Znatko od 2013. godine je tvrtka:

Marketing odjel d.o.o.
Selska cesta 34, Grad Zagreb
OIB: 70365987728EVENT POSVEĆEN EVENT INDUSTRIJI

eventfest 2022 u Zagrebu
19. i 20. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.0k pitanja

13.2k odgovora

2.6k komentara

1.3k korisnika

...