Više o Znatku

Znam da ništa ne znam.
- Sokrat

Znatko je više toga u jednom - digitalna medijska platforma, mala društvena mreža, internetski PiO forum ili još - digitalni servis online zajednice za informiranje i educiranje kroz postavljanje pitanja, odgovaranje na pitanja, komentiranje i pitanja i odgovora, te glasanje tj. ocjenjivanje korisnika na kvalitetu napisanog odgovora. Osim toga, Znatko ima i svoju novinsku redakciju.


Znatko je pokrenut 2013. godine i ako još do sada niste čuli za Znatka... Ma nema veze, važno da sada znate.

Što je Znatko? Tko je Znatko?

Znatkove promo šaliceZnatko je najdugovječnija i zato najveća hrvatska online zajednica i baza publici zanimljivih pitanja i odgovora (hrv. PiO; eng. Q&A = questions and answers), te jedna od domaćih digitalnih platformi koja stvara najkvalitenije sadržaje općeg znanja koji su edukativni svim profilima posjetitelja. Omogućava korisnicima da prate određenu tematsku kategoriju, postavljaju pitanja, te dobivaju odgovore i mišljenja drugih korisnika. Kada korisnici glasaju za određeni odgovor, Znatko time jasno prikazuje koji odgovori su vjerodostojniji većini ostalih korisnika, a odgovarač skuplja bodove. Primjer aktualnih pitanja i odgovora pogledajte ovdje.

Zašto odgovarati na Znatku?

Ikona Znatka Takav koncept Znatka čini odličnim mjestom za one koji rade i djeluju na svom specifičnom polju unutar svoje organizacije da dijele svoje ekspertno znanje i iskustvo iz tog područja te da odgovarač na Znatku i organizacija iz koje dolaze bude prepoznata kao predvodnik upravo u tom području.

Što je Znatkova misija?

Misija web servisa Znatko je biti platforma na hrvatskom jeziku za dijeljenje i širenje znanja i iskustava. Znatko svoju misiju ostvaruje kroz korisničku zajednicu koja slobodno postavlja pitanja i odgovara te kroz različite oblike poslovnih suradnji.

Kako poslovno surađivati sa Znatkom?

Pridružite se Znatkovoj misiji i Vi putem poslovne suradnje kroz marketing ili kroz organizirani intervju. Brojke posjećenosti i demografiju posjetitelja Znatka pogledajte na stranici sa statistikama.

Gdje pratiti Znatka?

Znatko je dostupan za praćenje na sljedećim društvenim mrežama gdje se sinkronizirano prikazuju najnovija pitanja i odgovori iz kategorije "Novosti":Gdje preuzeti Znatkov logo u vektorskom obliku?

Upravo ovdje! Preuzmite datoteku na ovom linku: Znatkov logo

Kako kontaktirati Znatka?

Isključivo putem privatnih poruka za čije korištenje se prvo predstavite kroz Vašu korisničku prijavu odnosno punu korisničku registraciju. Pročitajte kako se koriste privatne poruke i onda kako kontaktirati Znatka. Očekujemo Vašu privatnu poruku!

Ako nismo odmah odgovorili, a Vi ste u potpunosti ispravno ispunili svoj profil na Znatku, to je zbog ovih razloga.

Kako zvuči Znatkova glazbena podloga?

Znatko ima svoju glazbenu podlogu koja je komponirana uz pomoću konvertora Znatkovog HTML sadržaja naslovnice u glazbu. Nevjerojatno, ali istinito. I moguće. Poslušajte ovdje Znatkovu glazbenu podlogu:Čiji je Znatko?

Vlasnik servisa Znatko:

Znatko d.o.o.
Selska cesta 34, Zagreb, Hrvatska
OIB: 53071260850
MBS: 081534011

IBAN: HR7124020061101184169
BIC/SWIFT: ESBCHR22 (Erste & Steiermärkische Bank d.d.)

Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...