Više o Znatku

Znam da ništa ne znam.
- Sokrat

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja, odgovaranje na pitanja, komentiranje i pitanja i odgovora, te glasanje korisnika na kvalitetu napisanog odgovora.

Što je Znatko? Tko je Znatko?

Znatko je najdugovječnija (od 2013. godine) i zato najveća hrvatska online zajednica i baza publici zanimljivih pitanja i odgovora (eng. questions and answers = Q&A), te jedna od domaćih digitalnih platformi koja stvara najkvalitenije sadržaje općeg znanja koji su edukativni svim profilima posjetitelja. Omogućava korisnicima da prate određenu tematsku kategoriju, postavljaju pitanja, te dobivaju odgovore i mišljenja drugih korisnika. Kada korisnici glasaju za određeni odgovor, Znatko time jasno prikazuje koji odgovori su vjerodostojniji većini ostalih korisnika. Primjer aktualnih pitanja i odgovora pogledajte ovdje.

Zašto odgovarati na Znatku?

Takav koncept Znatka čini odličnim mjestom za one koji rade i djeluju na svom specifičnom polju unutar svoje organizacije da dijele svoje ekspertno znanje i iskustvo iz tog područja te da odgovarač na Znatku i organizacija iz koje dolaze bude prepoznata kao predvodnik upravo u tom području.

Što je Znatkova misija?

Misija web servisa Znatko je biti platforma na hrvatskom jeziku za dijeljenje i širenje znanja i iskustava. Znatko svoju misiju ostvaruje kroz korisničku zajednicu koja slobodno postavlja pitanja i odgovara te kroz različite oblike poslovnih suradnji.

Pridružite se Znatkovoj misiji i Vi putem poslovne suradnje kroz marketing ili kroz organizirani intervju.

Tko je vlasnik Znatka?

Vlasnik servisa Znatko od 2013. godine je tvrtka:

Marketing odjel d.o.o.
Selska cesta 34, Grad Zagreb
OIB: 70365987728

...