Znatko

Znatko
Korisnik već: 7 godina (since 07.12.2013.)
Titula: Super Administrator
Ime i prezime: Znatko
Organizacija: Marketing odjel d.o.o.
Zanimanje: Administrator
Grad, država: Zagreb, Hrvatska
Kratki životopis: Znatko je jedinstveni internetski PiO servis (hrv. Pitanja i Odgovori; eng. Q&A service; Questions snd Answers) na hrvatskom i širem regionalnom internetskom prostoru te zbog svoje iznimnosti postiže veliku čitanost u regiji.

Ovog korisnika čine administratori PiO servisa "Znatko". To su djelatnici ili vanjski suradnici tvrtke Marketing odjel d.o.o. koja je vlasnik Znatka. Administrator pregledava pitanja i odgovore za nepoćudnim sadržajem te sankcionira one korisnike koji se ne pridržavaju pravila na Znatku.

Znatko je službeno pokrenut 07.12.2013. te se na taj datum slavi i Znatkov rođendan. :) Slučajno ili ne - to je ujedno i datum rođendana Znatkovog vlasnika - tvrtke Marketing odjel d.o.o.
Moja web stranica: https://znatko.com
Ovlaštenja: Komentiranje sadržaja
Davanje pokuda odgovorima
Promjena kategorije svakog pitanja
Uređivanje svakog pitanja
Uređivanje svakog odgovora
Uređivanje svakog komentara
Nevidljivo uređivanje sadržaja
Zaključavanje svakog pitanja
Odabir najboljeg odgovora bilo kojeg pitanja
Prikaz IP adrese sadržaja anonimnih korisnika
Viewing who voted or flagged posts
Prijava neprikladnog sadržaja
Odobravanje sadržaja
Skrivanje ili prikazivanje svakog sadržaja
Brisanje skrivenih sadržaja
Objavljivanje profilnih poruka

Aktivnosti korisnika - Znatko

Ukupno: 4,001 bodova (na 24. mjestu)
Razina: [Superaktivan]
Pitanja: 21 (4 odabranih najboljih odgovora)
Odgovora: 68 (25 najbolja)
Komentara: 253
Glasovanja na: 3,464 odgovora
Dao drugima: 3,544 pohvala, 234 pokuda
Primio od drugih: 351 pohvala, 20 pokuda

Profilne poruke - Znatko

Please log in or register to post on this wall.
Jako puno korisnika je zadnjih dana htjelo odgovarati na Znatku te je sustav bio opterećen. Istovremeno, ograničeni smo s tehničkim resursima jer je i veliki broj posjetitelja koji dolaze na Znatka samo čitati sadržaje. Raditi ćemo na tome da pojačamo tehničke resurse (bolji server).
Znatko 01.12.2020. od Znatko
Poštovani,
Zbog preopterećenosti stranice usporeno je odgovaranje na pitanja, uredu, to mi je jasno. Ali zašto je omogućeno odgovaranje na točno dva pitanja svaki sat? Meni se ne čini da nije toliko do opterećenosti stranice koliko do Vašeg ograničenja, pa se tako neće uspjeti odgovoriti do ponoći na svih 200 pitanja. Isprike i ispravite me ako griješim.
Augustina Kolak 30.11.2020. od Augustina Kolak
Poštovani, znate li zbog čega mi je ograničen broj odgovaranja na pitanja? Piše mi da je previše odgovora odgovoreno, no prije mi se to nije događalo?
Karla Jurišić 27.11.2020. od Karla Jurišić
Malo smo tehnički unaprijedili prikaz mjesečne TOP10 liste korisnika koja se sada nalazi na novoj URL adresi: https://znatko.com/top10
Znatko 12.11.2020. od Znatko
Honoriranje pisanja sadržaja na Znatku traje do 01.12.2020. Ako želite isplatu honorara, potrebno je da točno do tog datuma sakupite minimalan iznos za isplatu honorara jer ako ne sakupite dovoljno za minimalni iznos - honorar neće biti isplačen. Naravno, odgovori će biti sačuvani, ali ovog trena ne znamo kada će i pod kojim uvjetima jednog dana se nastaviti honoriranje pisanja sadržaja na Znatku.
Znatko 12.11.2020. od Znatko
...