Monika Kiris u rubrici Mobitel od
uređen od Znatko

Tko je Lars Silberbauer koji je od 2022. novi glavni direktor marketinga u tvrtki HMD Global koja proizvodi Nokia telefone?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Lars Silberbauer pridružuje se HMD Globalu kao glavni direktor marketinga

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je najavio Larsa Silberbauera kao glavnog direktora marketinga.

Lars će voditi globalne marketinške poduhvate u cijelom portfelju Nokia pametnih telefona, običnih telefona, tableta i dodataka, kao i potrošačkih i poslovnih usluga HMD Globala.

Odgovarat će izravno Florianu Seicheu, izvršnom direktoru, dok on nastavlja razvijati svoju dugoročnu strategiju rasta za puni portfelj Nokia uređaja i HMD Global usluga.

Martina Hećimović / Komunikacijski laboratorij

Lars Silberbauer ovom prilikom kaže:

'Oduševljen sam što se pridružujem HMD Globalu u tako uzbudljivo vrijeme. Upravo smo pokrenuli revolucionarnu novu pretplatničku uslugu koja ima cilj promijeniti način na koji gledamo na vlasništvo telefona i na ekološki najprihvatljivije telefone koje smo ikada stvorili. Potrošači odgovaraju potvrdno na našu inovativnu Circular uslugu pretplate s održivošću u njezinoj srži. Radujem se što ću blisko surađivati ​​s marketinškim timom kako bismo nastavili poticati digitalnu transformaciju u našim marketinškim operacijama dok nam je cilj postati utjecajan digitalni lider i povezati svijet bez troškova za Zemlju.'

Prije imenovanja u HMD Global na mjesto glavnog direktora marketinga, Lars je vodio timove za brend, marketing i digital u Međunarodnom olimpijskom odboru, a također je bio i bivši viši potpredsjednik MTV Digital Studios gdje se usredotočio na povećanje zamaha MTV-a putem digitalnih i društvenih kanala. Lars je također radio u LEGO-u kao globalni viši direktor gdje je napravio revoluciju u digitalnom otisku tvrtke transformirajući brend koji nije bio prisutan na društvenim mrežama u jednog od najutjecajnijih svjetskih digitalnih lidera.

Slična pitanja

1 odgovor 267 👀
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor 287 👀
1 odgovor 241 👀
1 odgovor 247 👀
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor 325 👀
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor 236 👀
Ana Pilato 06.10.2021. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.9k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...