Ana Pilato u rubrici Mobitel od

Kakva su tri nova modela pametnih telefona Nokie C-serije:

  1. Nokia C21
  2. Nokia C21 Plus
  3. Nokia C2 second edition
?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

NOKIA PREDSTAVILA TRI NOVA, PRISTUPAČNA PAMETNA TELEFONA C-SERIJE I NAJAVILA PROŠIRENJE USLUGA

  • Uz šest kvartala rasta HMD slavi prvu punu godinu profitabilnosti u prošloj godini1
  • Budući rast zacrtan lansiranjem portfelja Nokia pametnih telefona i proširenjem HMD usluga

Nakon nedavnog lansiranja modela Nokia G11 i Nokia G21 također u veljači 2022., HMD Global, dom Nokia telefona, danas najavljuje tri nova modela pametnih telefona Nokie C-serije:

  1. Nokia C21
  2. Nokia C21 Plus
  3. Nokia C2 drugo izdanje

Nokia pametni telefoni na tržištu pristupačnih pametnih telefona, zabilježili su rast prihoda od 41% od 2020. do 2021.1 HMD Global ostvario je svoju prvu punu godinu operativne profitabilnosti 2021.1

Predviđajući 1 milijun pretplata na svoj Services Suite u prvoj polovici, HMD također najavljuje novi odjel usmjeren na usluge kako bi nastavio ovo razdoblje rasta. To će omogućiti tvrtki da potakne daljnji rast, privuče talente i bolju podršku postojećim klijentima internom racionalizacijom procesa.

Florian Seiche, glavni izvršni direktor, HMD Global

,,2021. bila je godina transformacije koja je rezultirala solidnim rastom prihoda u cijelom poslovanju, a danas slavimo profitabilno novo poglavlje za HMD Global s izdavanjem tri nova pristupačna Nokia uređaja koji nisu samo sigurni, pouzdani i izdržljivi, već osiguravaju da što više ljudi može pristupiti najnovijoj inovativnoj tehnologiji za manje.

S uzbuđenjem mogu objaviti da naš portfelj usluga uključuje sigurno rješenje za financiranje uređaja za pametne telefone i druge uređaje. Spajamo ova dva sastojka, visokokvalitetno iskustvo pametnog telefona i rješenje za financiranje koje se temelji na našoj misiji da modernu mobilnu tehnologiju učinimo dostupnom svima.

U kombinaciji s uspjehom naših poslovnih usluga koje nude do 1 milijun pretplata u prvoj polovici i pružanjem iznimne razine usluga koje klijenti očekuju od nas, pružamo pristupačno i besprijekorno povezano iskustvo za ljude i poduzeća diljem svijeta."

Nokia C-Serija

Tri nova uređaja utjelovljuju izdržljivost i kvalitetu dugotrajne baterije po kojima su Nokia telefoni postali poznati prije svih tih godina. To, u kombinaciji s najboljim Android softverom i sigurnosnim ažuriranjima, učvršćuje viziju HMD-a za 2022. godinu i dalje - izgradnju Nokia telefona koji će trajati dulje uz održavanje izvrsne kvalitete izrade. Nokia telefoni imaju finsku estetiku koja je također funkcionalna. Tvrtka jača svoju uspješnu Nokia C-seriju, koja je predstavljena 2020. i već čini 16% ukupne prodaje pametnih telefona tvrtke u posljednjih 5 godina.

HMD Enterprise odjel

Milijun pretplata podijeljeno je između tri osnovna proizvoda (Connect Pro, Enable Pro i Softlock) koji su trenutno pod HMD Global Services, a sastoje se od IoT veza, EMM licenci i licenci za zaključavanje uređaja. Globalni rast postojećih linija HMD Global Services doveo je do podjele, što će dodatno omogućiti timu da se usredotoči na poboljšanje postojećih linija proizvoda, kao i na inovacije i stvaranje nove ponude proizvoda klijentima.

Janne Lehtosalo iz HMD Global Services je za ovu priliku izjavila:

,,Naš raspon poslovnih IoT ponuda već je izvršio značajan utjecaj na više industrija, uključujući logistiku, zdravstvenu skrb i financijsku tehnologiju diljem svijeta. Nakon stvaranja novog odjela, vjerujemo da ćemo biti bolje organizirani kako bismo dalje širili našu ponudu na više industrija, bolje služili našim postojećim klijentima i donosili nove usluge na tržište. Uzbuđeni smo što smo u prvom polugodištu dosegli projekciju od preko milijun pretplata i ponosni smo što im možemo dosljedno ponuditi neusporedive usluge bez obzira na to gdje se nalaze na svijetu.”

___
1 Prema nerevidiranim poslovnim podacima i po Finnish Accounting Standards

Slična pitanja

1 odgovor 327 👀
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor 248 👀
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor 243 👀
1 odgovor 196 👀
2 odgovora 774 👀
Nino Marić 22.06.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Nino Marić
1 odgovor 581 👀
Marija Miljević 01.03.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Marija Miljević
1 odgovor 273 👀
1 odgovor 1.0k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...