67 pregleda
Ana Pilato u rubrici Mobitel od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Kakav je mobitel Nokia C2 drugo izdanje (eng. second edition)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (17.6k bodova)

Nokia C2 drugo izdanje

Nokia C2 drugo izdanje dolazi sa super čvrstom i pouzdanom kvalitetom izrade iz tvrtke Nokia s još više načina za povezivanje. Dizajniran da izdrži mnoge udarce i to zahvaljujući čvrstom unutarnjem metalnom kućištu i vrhunskoj nordijskoj izradi. Ovaj uređaj C-serije rigorozno je testiran kako bi se osiguralo da zadovoljava visoke standarde izdržljivosti i pruža promišljen i svrhoviti dizajn po pristupačnoj cijeni.

Pružajući vam veću slobodu povezivanja i pouzdano, izvrsno uglađeno iskustvo pametnog telefona, cjelodnevni vijek trajanja baterije s jednim punjenjem (temeljeno na stvarnom testu korištenja od strane HMD Global-a) što omogućuje sate i sate razgovora te dane mirovanja.

Velikodušni zaslon od 5,7” omogućuje ljudima jednostavno streamanje, dijeljenje i skrolanje kroz svoje omiljene sadržaje i aplikacije u briljantnoj definiciji – i uloviti najbolje dijelove života, danju ili noću, zahvaljujući prednjim i stražnjim bljeskalicama. Dvije godine tromjesečnih sigurnosnih ažuriranja (od datuma globalnog lansiranja ovog mobitela) također osiguravaju da uređaj ostaje siguran i iznutra. 

Ažurirani OS s minimalnim predučitavanjem pomaže podacima da se jednostavno šire dalje, te time oslobađaju više prostora za sadržaj i aplikacije koje volite svakodnevno koristiti.

Slična pitanja

1 odgovor 87 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...