102 pregleda
Ana Pilato u rubrici Mobitel od Ana Pilato (6.2k bodova)

Kakva su tri nova modela pametnih telefona Nokie C-serije:

  1. Nokia C21
  2. Nokia C21 Plus
  3. Nokia C2 second edition
?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (77.9k bodova)
prikazano od Redakcija

NOKIA PREDSTAVILA TRI NOVA, PRISTUPAČNA PAMETNA TELEFONA C-SERIJE I NAJAVILA PROŠIRENJE USLUGA

  • Uz šest kvartala rasta HMD slavi prvu punu godinu profitabilnosti u prošloj godini1
  • Budući rast zacrtan lansiranjem portfelja Nokia pametnih telefona i proširenjem HMD usluga

Nakon nedavnog lansiranja modela Nokia G11 i Nokia G21 također u veljači 2022., HMD Global, dom Nokia telefona, danas najavljuje tri nova modela pametnih telefona Nokie C-serije:

  1. Nokia C21
  2. Nokia C21 Plus
  3. Nokia C2 drugo izdanje

Nokia pametni telefoni na tržištu pristupačnih pametnih telefona, zabilježili su rast prihoda od 41% od 2020. do 2021.1 HMD Global ostvario je svoju prvu punu godinu operativne profitabilnosti 2021.1

Predviđajući 1 milijun pretplata na svoj Services Suite u prvoj polovici, HMD također najavljuje novi odjel usmjeren na usluge kako bi nastavio ovo razdoblje rasta. To će omogućiti tvrtki da potakne daljnji rast, privuče talente i bolju podršku postojećim klijentima internom racionalizacijom procesa.

Florian Seiche, glavni izvršni direktor, HMD Global

,,2021. bila je godina transformacije koja je rezultirala solidnim rastom prihoda u cijelom poslovanju, a danas slavimo profitabilno novo poglavlje za HMD Global s izdavanjem tri nova pristupačna Nokia uređaja koji nisu samo sigurni, pouzdani i izdržljivi, već osiguravaju da što više ljudi može pristupiti najnovijoj inovativnoj tehnologiji za manje.

S uzbuđenjem mogu objaviti da naš portfelj usluga uključuje sigurno rješenje za financiranje uređaja za pametne telefone i druge uređaje. Spajamo ova dva sastojka, visokokvalitetno iskustvo pametnog telefona i rješenje za financiranje koje se temelji na našoj misiji da modernu mobilnu tehnologiju učinimo dostupnom svima.

U kombinaciji s uspjehom naših poslovnih usluga koje nude do 1 milijun pretplata u prvoj polovici i pružanjem iznimne razine usluga koje klijenti očekuju od nas, pružamo pristupačno i besprijekorno povezano iskustvo za ljude i poduzeća diljem svijeta."

Nokia C-Serija

Tri nova uređaja utjelovljuju izdržljivost i kvalitetu dugotrajne baterije po kojima su Nokia telefoni postali poznati prije svih tih godina. To, u kombinaciji s najboljim Android softverom i sigurnosnim ažuriranjima, učvršćuje viziju HMD-a za 2022. godinu i dalje - izgradnju Nokia telefona koji će trajati dulje uz održavanje izvrsne kvalitete izrade. Nokia telefoni imaju finsku estetiku koja je također funkcionalna. Tvrtka jača svoju uspješnu Nokia C-seriju, koja je predstavljena 2020. i već čini 16% ukupne prodaje pametnih telefona tvrtke u posljednjih 5 godina.

HMD Enterprise odjel

Milijun pretplata podijeljeno je između tri osnovna proizvoda (Connect Pro, Enable Pro i Softlock) koji su trenutno pod HMD Global Services, a sastoje se od IoT veza, EMM licenci i licenci za zaključavanje uređaja. Globalni rast postojećih linija HMD Global Services doveo je do podjele, što će dodatno omogućiti timu da se usredotoči na poboljšanje postojećih linija proizvoda, kao i na inovacije i stvaranje nove ponude proizvoda klijentima.

Janne Lehtosalo iz HMD Global Services je za ovu priliku izjavila:

,,Naš raspon poslovnih IoT ponuda već je izvršio značajan utjecaj na više industrija, uključujući logistiku, zdravstvenu skrb i financijsku tehnologiju diljem svijeta. Nakon stvaranja novog odjela, vjerujemo da ćemo biti bolje organizirani kako bismo dalje širili našu ponudu na više industrija, bolje služili našim postojećim klijentima i donosili nove usluge na tržište. Uzbuđeni smo što smo u prvom polugodištu dosegli projekciju od preko milijun pretplata i ponosni smo što im možemo dosljedno ponuditi neusporedive usluge bez obzira na to gdje se nalaze na svijetu.”

___
1 Prema nerevidiranim poslovnim podacima i po Finnish Accounting Standards

Slična pitanja

1 odgovor
Ana Pilato 28.02. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato (6.2k bodova)
1 odgovor
Ana Pilato 28.02. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato (6.2k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

Zagreb, 29. i 30.11. 2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

GAME CHANGERPrva poslovna gaming i metaverse konferencija

Zagreb, 01.12.2022.

KOTIZACIJE
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.6k pitanja

14.8k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...