Monika Kiris u rubrici Mobitel od
promjena rubrike od Znatko

Kakav je POCO M4 5G pametni telefon?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

POCO M4 5G donosi nezaustavljivu zabavu tehnološki osviještenim trendseterima

Najnoviji POCO pametni telefon centar je 5G zabave nenadmašne vrijednosti i stila

POCO, popularni tehnološki brend za mlade ljubitelje tehnologije diljem svijeta, je predstavio POCO M4 5G kako bi tehnološki osviještenim mladim ljudima diljem svijeta pružio konstantno dostupno 5G središte za zabavu visokih performansi.

Ispunjavajući 5G premise, najnoviji model u liniji POCO korisnicima pruža najlakši i najelegantniji način za igranje i zabavu, pregledavanje videa, povezivanje s prijateljima na društvenim mrežama i više. Dizajniran za mlade trendsetere koji ne žele kompromis između performansi i cijene, POCO M4 5G je zvijezda 5G zabave s procesorskom snagom i funkcionalnošću dinamičkog prikaza koji su u skladu s hiper-povezanim životnim stilom u pokretu.

“POCO je oduvijek slušao mlade tehnološke entuzijaste i pružao im iskustvo pametnog telefona koje njihove živote čini povezanijim i zabavnijim. POCO M4 5G nudi najbolju moguću ravnotežu između performansi i cjenovne dostupnosti, omogućujući 5G životni stil novim generacijama diljem svijeta,” rekao je Angus Ng, direktor marketinga proizvoda u kompaniji POCO Global.

POCO M4 5G: Zabava bez prestanka

Za glatko iskustvo mobilnog igranja ili prijenosa sadržaja uživo, POCO M4 5G, zahvaljujući naprednom procesoru MediaTek Dimensity 700, cjenovno osviještenim korisnicima donosi ultrabrzi 5G. Uz integrirani 5G modem i nevjerojatnu energetsku učinkovitost, uređaj osigurava bržu i pouzdaniju vezu u oba 5G SIM utora te glatko procesiranje - cijeli dan i cijelu noć. Brza memorija i podatkovni prostor dodatno osnažuju korisnike kraćim vremenom instalacije aplikacija, bržim prijenosom velikih datoteka te lakšom svakodnevnom upotrebom.

POCO M4 5G ima prepoznatljiv zaslon DynamicSwitch za inteligentno prebacivanje frekvencije osvježavanja zaslona od 30 do 90 Hz, ovisno o aktivnosti korisnika. Time je osigurana fluidnost i optimalan užitak među različitim aktivnostima kao što su gaming, praćenje sportskih prijenosa, slanje poruka, kao i snimanje videa uz uštedu energije i dulje trajanje baterije. Novi pametni telefon POCO dolazi s baterijom velikog kapaciteta 5000 mAh i brzim 18 W punjenjem koje se s lakoćom može nositi sa svakodnevnim zadacima. Od dugog telefonskog razgovora do otvaranja aplikacije GPS aplikacije mapa koja pojačano troši bateriju, korisnik više neće biti u strahu od prazne baterije. Veliki zaslon dijagonale 6,58“ izrađen je od nevjerojatno čvrstog stakla Corning® Gorilla® Glass, što mu pruža dodatnu izdržljivost u užurbanom stilu života u pokretu.

POCO M4 5G zrači mladošću i živahnom estetikom. Ističe se elegantnim dizajnom i prekrasnom teksturiranom mat pozadinom koja dobro prianja te je otporna na mrlje, otiske prstiju i ogrebotine - za dobar izgled koji traje. Savršen za snimanje boljih fotografija baš svaki put, POCO M4 5G je opremljen dvostrukom stražnjom kamerom koja se sastoji od glavne kamere rezolucije 13 MP te senzora dubine rezolucije 2 MP, za mjerenje dubine u stvarnom vremenu. Telefon dolazi i sa širokim rasponom inovativnih fotografskih i videografskih značajki i načina rada koji podržavaju umjetnu inteligenciju, kako bi korisnik mogao uhvatiti svaki trenutak i podijeliti svoj svijet s jasnoćom i preciznošću. Pomažući korisnicima da ostanu povezani i pritom dobro izgledaju, novi POCO ima prednju kameru rezolucije 5 MP, koja je savršena za selfije i videopozive.

Dostupnost uređaja

POCO M4 5G dolazi u tri boje: 

  • Crnoj Power Black, 
  • Plavoj Cool Blue te 
  • Žutoj POCO Yellow. 

Uređaji će biti dostupni u dvije varijante

  • 4 GB + 64 GB te 
  • 6 GB + 128 GB.

Cijenu i dostupnost molimo provjerite na lokalnom tržištu.

Slična pitanja

1 odgovor 582 👀
Marija Miljević 01.03.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Marija Miljević
1 odgovor 1.3k 👀
Marija Miljević 01.03.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Marija Miljević
2 odgovora 777 👀
Nino Marić 22.06.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Nino Marić
1 odgovor 1.0k 👀
2 odgovora 406 👀
Nino Marić 22.06.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Nino Marić
1 odgovor 279 👀
Monika Kiris 12.08.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Monika Kiris
1 odgovor 1.4k 👀
1 odgovor 407 👀
1 odgovor 249 👀
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor 459 👀
Monika Kiris 12.08.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Monika Kiris
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...