Monika Kiris u rubrici Kompanije i karijere od

Tko će provesti reviziju poslovnih procesa trgovanja plinom u INA-i?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

INA odabrala KPMG za provođenje vanjske revizije poslovnih procesa trgovanja plinom

Uprava i Nadzorni odbor Ine pokrenuli su postupak vanjske revizije sa svrhom unapređenja poslovnih procesa trgovanja plinom. Ovaj postupak uslijedio je nakon Inine interne istrage o slučaju Škugor, čije rezultate je kompanija dostavila USKOK-u.

Vanjska revizija pružit će savjetodavne usluge o tome kako poboljšati poslovanje i aktivnosti trgovanja plinom te koje potencijalne korektivne ili preventivne radnje treba razmotriti. Također će pregledati Inin portfelj trgovanja plinom za razdoblje od 2020. do 2022. godine. Završetak vanjske revizije očekuje se do sredine mjeseca studenog 2022. Nakon izrade cjelovitog izvješća, rezultati će biti dostavljeni Upravi i bit će predstavljeni Nadzornom odboru Ine.

Péter Ratatics, predsjednik Uprave Ine, izjavio je:

"Uprava Ine u potpunosti je posvećena preispitivanju sustava kontrole tvrtke i ostalih poslovnih procesa s posebnim osvrtom na aktivnosti trgovanja plinom. Očekujemo da će nam vanjska revizija pružiti nezavisni pogled na naše procese trgovanja plinom i preporučiti mogućnosti daljeg razvoja naših sustava kako bi kompanija postigla još snažnije i bolje rezultate.“

Vanjsku reviziju obavit će KPMG, jedna od četiri najveće svjetske revizorske kompanije, koja je odabrana putem natječaja.

Slična pitanja

1 odgovor 156 👀
1 odgovor 151 👀
1 odgovor 246 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...