Zoran Jurić u rubrici Kupovina od
promjena rubrike od Znatkica
Da li znate, isplati li se kupovati u Konzumu na web shopu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+17 glasa
Mario Daka od

Neko vrijeme sam imao veću plaću zbog dodatnih sati na poslu pa nisam stigao u dućan te sam kupovao ja ili moja djevojka u Konzumovoj web-trgovini. Osjećaj je jedinstven. Probajte! No, cijene da...

Vidio sam da druge veletrgovine u svojim offline trgovinama nude slične proizvode po nižim cijenama. Ako želite uštedjeti - idite autom sami u velike trgovine, kupujte naveliko, kupujte na akcijama.

+14 glasa
Oskar Novak od

Pozdrav,

Odmah u startu imate jedan faktor isplativosti, a to je da ne morate gubiti vrijeme dolaskom u trgovinu te čekanjem u redu i gužvanjem ispred artikala.

Možete odabrati opciju gdje Konzum dolazi direktno na vaša vrata i za razliku od nekih drugih tvrtki koje tvrde da će doći doslovno do vrata (a ne dođu) to radi poprilično dobro.

Možete čak i platiti preko Interneta, dakle sve je baš kao punokrvni webshop, isto štedi vrijeme kada pogledate svaki puta kada otvarate novčanik ... eh.

Dostava je moguća svaki radni dan i subotom od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 15 sati. Inače, primjetio sam da ponekad postoji dosta akcija unutar webshopa koje nisu dostupne unutar same poslovnice (možda je nekad i obratno), ali u svakom slučaju tu neke razlike u cijeni nisu radikalne ili ih uopće nema, a pogodnosti u tom smislu su iste jer se vaša narudžba bilježi.

Akcijske prodaje i sve druge stvari je puno lakše pratiti kroz sučelje web preglednika nego u trgovini - to je velika prednost koja je meni osobno veoma primamljiva - orijentacija!

Najbolje od svega, čak im možete napisati da tanko narežu sir, da koriste određene namirnice ako želite sendvič i slično. Dakle, ako ne volite nekog gledati u oči ili ne volite gledati u pod dok postavljate pitanja, nego najbolje to preko PC-a onda je ovo odlično. U biti niti ne postavljate pitanja, samo stavite napomenu uz narudžbu.

Ispunjavanje fomurala je veoma lako i jednostavno sve se nalazi ovdje. Ukoliko ne želite dostavu na kućnu adresu možete i pokupiti narudžbu na sljedećim lokacijama (poKupi:

  • Super Konzum, Dankovečka 95, 10040 Zagreb-Dubrava
  • Trg hrvatskih redarstvenika 1, 47000 Karlovac
  • Super Konzum, Ulica Grada Wirgesa b.b., 10430 Samobor
  • Super Konzum, Žitna b.b., 10310 Ivanić-Grad
  • Super Konzum, Dvanaest redarstvenika bb, 32000 Vukovar
  • Super Konzum, Ulica Andrije Kačića Miošića 64, 10410 Velika Gorica
  • Super Konzum, Petrinjska 11a, 44000 Sisak
  • Super Konzum, Naselje Slavonija II. 4, 35000 Slavonski Brod
  • Super Konzum, Osječka 10, 34000 Požega
  • Super Konzum, Sarajevska 5, 10020 Zagreb-Novi Zagreb
  • Super Konzum, Kralja Držislava 22, 21000 Split
  • Super Konzum, TC Portanova, Svilajska 31a, 31000 Osijek

Čak i rade dostavu u inozemstvu i ističu neke od pogodnosti te informacije:

  • Besplatna dostava
  • Maksimalan broj pojedinog artikla koji se može naručiti je 5 kom
  • Minimalni iznos košarice za dostavu je 200 kn, a maksimalni iznos košarice je 800 kn
  • Dostava je u roku do 10 radnih dana na adresu kupca
  • Plaćanje je moguće svim kreditnim karticama putem interneta

Sve u svemu, webshop je stvar s kojom ne možete ništa izgubiti, ali vas može riješiti neugodnosti, uštedjeti vrijeme te na neki način osvježiti ritual kupovine ili samu potrebu kupovine namirnica za svakodnevni život.

+14 glasa
Maja Kos od

Isplati se kupovati ako ne stignete drugačije tj. ako ne stignete otići u jeftiniji dućan kao što je @bilja dolje napisala. Uglavnom, odlična opcija da to postoji u Hrvatskoj "kad gori", no kako je danas novaca sve manje, te mnogi (tako sam čula) ako mogu izbjegavaju Konzum zbog skupljih cijena, pitanje bi bilo bolje da glasi - da li se isplati kupovati u Konzumu uopće? Jer cijene u njihovom online shop-u su skoro pa iste kao u pravim dućanima.

+12 glasa
Biljana Tandara od
Moja iskustva s Online Shopom Konzuma su i više neko pozitivna. Uvijek se trude donijeti sviježe voće, dostave ti sve što kupiš izravno u kuhinju, a ti samo trebaš platiti. No, kad smo kod toga... Mislim da je generalno cijena u Konzumu skuplja nego da odete npr. u Lidl ili Kaufland. No oni nemaju internet dostavu.

P.S. Pa di oni žive?!? Danas je vrijeme interneta, zar ne? :)
+7 glasa
Sandra Vukov od
Jednom do tri puta mjesečno ostanem sama i budući da tada ne vozim auto jer nije kod mene, nemam druge opcije nego kupovati online. Pogotovo kad za kunića uzmem stelju od 11 kg i takve ostale teške stvari. Zbog toga mi se isplati i u Konzumu kupovati online... što se tiče dostave, nekome tko ima svoj auto na isto mu dođe s gorivom, pogotovo meni ako idem u veći Konzum...ako je usred bijela dana onda još i više se potroši zbog čekanja u kolonama i konstantnim gužvama kad završim s poslom. Nemam loša iskustva s web shopom.

Slična pitanja

4 odgovora 1.3k 👀
3 odgovora 9.0k 👀
1 odgovor 555 👀
3 odgovora 2.9k 👀
5 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 617 👀
1 odgovor 338 👀
3 odgovora 446 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...