Marin Barić u rubrici Poslovanje od
Znam da u Zagrebu imam tri startup centra - ZIP, HUB385 i RAZA. Koji su još dostupni i koji preporučate kao najbolji? Može i neka ljetsvica, lista...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Hrvoje Prpic od
Prvo bih s liste izbacio HUB385 koji i nije inkubator/akcelerator vec samo shared space. U HUB385 mozete unajmiti ured ili stol i biti okruzeni drugim startupima, ali ne postoji program edukacije kao u druga dva.

ZIP, koji je promijenio ime u Algebra Lab, nudi izuzetno kvalitetnu listu mentora i mogucnost da dodjete doslovce do svake osobe u Hrvatskoj putem mreze mentora. Smjestaj u Algebri je apsolutno vrhunske kvalitete, a jedini problem je sto se prijave primaju samo jednom godisnje i nije lako upasti unutra. U svakom slucaju ako upadnete, moja preporuka.

RAZA, odnosno s novim imenom ZICER (Zagrebački inovacijski centar) ima osjetno slabiju mrezu mentora, medjutim u ZICER-u se nalazi ogroman broj startupova koji vam mogu pomoci u problemima na koje cete naici pokrecuci svoj startup. Unutar ZICER-a postoje tvrtke koje ce vam napraviti prototip vaseg uredjaja, vasu novu web stranicu, dio rjesenja na kojem radite i slicno. Osim toga, cijene ureda su izuzetno povoljne pa ako vec ostvarujete neke prihode, to je odlicno mjesto za nastavak rada.

Kao trece mjesto koje bih prepourucio je ABC akcelerator u Ljubljani koji je takodjer vrlo kvalitetan, daje i nesto kapitala u zamjenu za udjele u tvrtki i takodjer ima vrlo dobre kontakte medju poslovnim subjektima u Sloveniji.

Slična pitanja

2 odgovora 555 👀
1 odgovor 464 👀
Marija Userin 30.09.2020. pitanje u rubrici Poslovanje od Marija Userin
2 odgovora 262 👀
Ana Pilato 28.09.2021. pitanje u rubrici Poslovanje od Ana Pilato
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...