Marketing odjel d.o.o. u rubrici Softver od

Čime se bavi češka IT-tvrtka "Zebra Systems"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+15 glasa
Marinko Zadro od

ZEBRA SYSTEMS pruža usluge IT sigurnosti i usluge zaštite podataka. Primijetite razliku od tvrtke sličnog naziva - Zebra Technologies Corporation (ZBRA) - koja isto pruža informatičku tehnologiju i usluge. Poslovanje tvrtke ZEBRA SYSTEMS spada u sljedeće kategorije poslovanja:

  • Računalna oprema i periferija,
  • Potrošačka elektronika i računala, 
  • Proizvodnja, 
  • Maloprodaja. 

Tvrtka ZEBRA SYSTEMS osnovana je 1993. u Češkoj kao distributer s dodanom vrijednošću usmjeren na sigurnosnu pohranu podataka (backup), oporavak od katastrofe i na druge sigurnosne IT proizvode. Bili su PowerQuest partner za Češku i Slovačku Republiku od 1996. do 2003. godine kada je PowerQuest preuzet od strane Symantec-a.

Tada, od 2003. godine, postali su Acronis, Inc. partner za Češku i Slovačku. Sudjelovali su u izgradnji Acronis brenda od nule do jednog od glavnih igrača malih i srednjih poduzeća u regiji. Tvrtka se bavi prodajom, marketingom, lokalizacijom, tehničkom podrškom i obukom. Od 2007. godine postali su partner za Parallels, Inc., a od 2015. godine partner za GFI Software.

+11 glasa
Nino Marić od

Zebra Systems s.r.o. iz mjesta Ostrava u Češkoj je tvrtka s dodanom vrijednošću distribucije u području informatičkih tehnologija s naglaskom na sigurnost i zaštitu podataka na tržištima Češće i Slovačke gdje posluje već više od 25 godina. Uz prodaju proizvoda, tvrtka se bavi i sljedećim uslugama:

  • podrška klijentima
  • obuka zaposlenika

Iako su tu već neki napisali, nije zgorega da ponovim da je Zebra Systems s.r.o. je ekskluzivni distributer kompanija Acronis, GFI Software, N-able (SolarWinds MSP), CloudFlare i Virtuozzo za Češku, Slovačku i Jugoistočnu Europu.

+10 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

Zebra Systems s.r.o., sa sjedištem u Ostravi u Češkoj, distributer je s dodanom vrijednošću u području IT sigurnosti i zaštite podataka na češkom i slovačkom tržištu već više od 25 godina. Osim prodaje proizvoda, tvrtka pruža i visokokvalitetne usluge podrške i obuke.

"Zebra gradi rješenja za prikupljanje podataka i automatsku identifikaciju na razini poduzeća koja tvrtkama pružaju operativnu vidljivost."

Zebra Systems je ekskluzivni distributer kompanija Acronis, GFI Software, N-able (SolarWinds MSP), Cloudflare i Virtuozzo za Češku, Slovačku i Jugoistočnu Europu.

Slična pitanja

2 odgovora 372 👀
Ana Pilato 12.10.2021. pitanje u rubrici Tehnologija od Ana Pilato
1 odgovor 283 👀
1 odgovor 476 👀
Ana Pilato 01.12.2021. pitanje u rubrici Softver od Ana Pilato
1 odgovor 432 👀
1 odgovor 186 👀
1 odgovor 179 👀
1 odgovor 235 👀
Nino Marić 20.04.2022. pitanje u rubrici Softver od Nino Marić
1 odgovor 373 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...