258 pregleda
Nino Marić u rubrici Internet od Nino Marić

Kako radi Cloudflare? Poznata svjetska kompanija koja štiti internet stranice....

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako zaštiti web site od hakerskih napada?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

Cloudflare je međunarodna internetska kompanija koja može za svoje klijente izdržati najveće DDoS napade te svojim korisnicima pruža brže i pouzdanije usluge bilo gdje u svijetu!

Cilj Cloudflare-a je izgraditi bolji Internet. Njegova platforma štiti i ubrzava bilo koju internetsku aplikaciju, bez potrebe za dodatnim hardverom, instalacijom softvera ili promjenama koda. 

Uz Cloudflare podršku, sav web promet usmjerava se kroz inteligentnu globalnu mrežu, koja se neprestano poboljšava sa svakim zahtjevom. Rezultat je značajan porast performansi i smanjenje razine neželjene pošte i drugih napada. Cloudflare je globalna tvrtka sa sjedištem u San Franciscu.

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Cloudflare jača mrežu svojih podatkovnih centara za 25%

Kompanija Cloudflare sada ubrzava i štiti Internet u 250 gradova iz 100 zemalja

Cloudflare je objavio da je proširio svoju mrežu podatkovnih centara za četvrtinu, tako da su njegovi podatkovni centri sada prisutni u 250 gradova u 100 zemalja. Tijekom posljednje dvije godine kompanija je udvostručila svoj ukupni mrežni kapacitet na 100 Tb/s, ​​što joj je omogućilo da izdrži čak i najveće DDoS napade te svojim korisnicima pruži brže i pouzdanije usluge bilo gdje u svijetu.

Nedavni prekid rada Facebooka i srodnih usluga pokazao je koliko velik i neposredan utjecaj na pojedince i tvrtke danas može biti višesatna nedostupnost web aplikacija. Proširenjem mreže, Cloudflare dodatno poboljšava sigurnost, brzinu i pouzdanost isporuke internetskih sadržaja, uključujući i zaštitu od masivnih DDoS napada.“

...rekao je je Nebojša Stankić, regionalni menadžer za Jugoistočnu Europu u kompaniji Zebra Systems.

Tri nove lokacije u Europi uključuju podatkovne centre u Corku u Irskoj, Palermu u Italiji i Ekaterinburgu u Rusiji. Cloudflare sada ima podatkovne centre u 47 gradova u 30 europskih zemalja. U Sjevernoj Americi, Cloudflare ima podatkovne centre na 49 lokacija, a u Aziji u 84 grada.

Što su Cloudflare centri sa podacima bliži korisnicima, traženi sadržaji brže stižu do njihovih web lokacija, aplikacija i korporativnih mreža. U današnjem svijetu, informacije često prevaljuju velike udaljenosti ili putuju kroz razne mreže na svom putu prema korisničkom podatkovnom centru. Zato Cloudflare gotovo 10 godina gradi infrastrukturu brzih i sigurnih „internetskih autocesta“, približavajući sadržaj korisnicima diljem svijeta.

U Hrvatskoj i regiji, kompanija Zebra Systems zadužena je za isporuku Cloudflare usluga fokusiranih na sigurnosti aplikacija i mrežne infrastrukture (uključujući, primjerice, Cloudflare DDoS i VAF), povećanje performansi i pouzdanosti internetskih aplikacija (Cloudflare CDN i DNS), sigurni pristup Internetu (Cloudflare for Teams, Cloudflare Access, Zero Trust) ili platforme za programere (Cloudflare Workers).

Slična pitanja

1 odgovor
Zoran Jurić 11.03.2016. pitanje u rubrici Internet od Zoran Jurić
3 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...