161 pregleda
Ana Pilato u rubrici Tehnologija od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Čime se bave IT tvrtka Acronis?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+11 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.5k bodova)

Acronis je lider u segmentu kibernetičke sigurnosti, koji uključuje područja sigurnosti, dostupnosti, privatnosti, autentičnosti i sigurnosti (SAPAS) kroz inovativna rješenja za sigurnosno kopiranje, sigurnosne alate, oporavak od katastrofe te dijeljenje i sinkronizaciju poslovnih podataka koji se izvode u hibridnom cloud okruženju: on-premise, u oblaku ili u oba okruženja. 

Zahvaljujući poboljšanim AI tehnologijama i provjeri autentičnosti blockchain podataka, Acronis štiti sve podatke u svim okruženjima, uključujući fizičko, virtualno, oblak, mobilne uređaje i aplikacije. S više od 500.000 korporativnih kupaca i globalnom zajednicom pružatelja usluga, prodavača i ISV partnera, Acronis je prokušani dobavljač za 80% tvrtki Fortune 1000 i ukupno više od 5,5 milijuna kupaca. Sa sjedištem u Švicarskoj i Singapuru, Acronis je globalna organizacija sa uredima širom svijeta i partnerima u 150 zemalja.

+9 glasa
Nino Marić od Nino Marić [Ekstraktivan] (7.7k bodova)
odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

Acronis objedinjuje zaštitu podataka i kibernetičku sigurnost kako bi pružio integriranu, automatiziranu kibernetičku zaštitu koja rješava izazove modernog digitalnog svijeta u pogledu sigurnosti, pristupačnosti, privatnosti, autentičnosti i sigurnosti (SAPAS). Uz fleksibilne modele implementacije koji odgovaraju zahtjevima pružatelja usluga i IT stručnjaka, Acronis pruža vrhunsku kiberenetičku zaštitu podataka, aplikacija i sustava s inovativnim rješenjima za upravljanje antivirusima, sigurnosnim kopijama, oporavkom od katastrofe i upravljanja zaštitom krajnje točke najnovije generacije. Zahvaljujući nagrađivanom antimalveru temeljenom na AI i tehnologijama provjere autentičnosti podataka temeljenim na blockchainu, Acronis štiti svako okruženje - od oblaka, do hibrida, pa sve do lokalnog - po niskim i predvidljivim troškovima.

Osnovan u Singapuru 2003. godine, a registriran u Švicarskoj 2008. godine, Acronis danas ima više od 1.500 zaposlenika na 33 lokacije u 18 zemalja. U njegova rješenja pouzdaje se više od 5,5 milijuna kućnih korisnika i 500.000 tvrtki, uključujući 100% Fortune 1000 kompanija i vrhunske profesionalne sportske timove. Proizvodi Acronis dostupni su putem više od 50.000 partnera i pružatelja usluga u preko 150 zemalja, na više od 40 jezika.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.2k pitanja

14.7k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...