Čime se bave IT tvrtka Acronis?

18 pregleda
Ana Pilato 12.10. pitanje u rubrici Tehnologija od Ana Pilato [Superaktivan] (2,830 bodova)

Čime se bave IT tvrtka Acronis?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Urednički Desk 12.10. odgovor od Urednički Desk [Superaktivan] (4,874 bodova)

Acronis je lider u segmentu kibernetičke sigurnosti, koji uključuje područja sigurnosti, dostupnosti, privatnosti, autentičnosti i sigurnosti (SAPAS) kroz inovativna rješenja za sigurnosno kopiranje, sigurnosne alate, oporavak od katastrofe te dijeljenje i sinkronizaciju poslovnih podataka koji se izvode u hibridnom cloud okruženju: on-premise, u oblaku ili u oba okruženja. 

Zahvaljujući poboljšanim AI tehnologijama i provjeri autentičnosti blockchain podataka, Acronis štiti sve podatke u svim okruženjima, uključujući fizičko, virtualno, oblak, mobilne uređaje i aplikacije. S više od 500.000 korporativnih kupaca i globalnom zajednicom pružatelja usluga, prodavača i ISV partnera, Acronis je prokušani dobavljač za 80% tvrtki Fortune 1000 i ukupno više od 5,5 milijuna kupaca. Sa sjedištem u Švicarskoj i Singapuru, Acronis je globalna organizacija sa uredima širom svijeta i partnerima u 150 zemalja.

Slična pitanja

1 odgovor 158 pregleda
Naslovnica (klik na glavni Znatkov logo) sada nudi ZANIMLJIVA pitanja s puno odgovora, a opcija "NOVO!" u gornjem glavnom izborniku NEDAVNA pitanja i odgovore.

Gdje pratiti Znatka?

...