Čime se bavi češka IT-tvrtka "Zebra Systems"?

25 pregleda
Marketing odjel d.o.o. 12.10. pitanje u rubrici Softver od Marketing odjel d.o.o. [Superaktivan] (4,939 bodova)

Čime se bavi češka IT-tvrtka "Zebra Systems"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Urednički Desk 12.10. odgovor od Urednički Desk [Superaktivan] (4,874 bodova)

Zebra Systems s.r.o., sa sjedištem u Ostravi u Češkoj, distributer je s dodanom vrijednošću u području IT sigurnosti i zaštite podataka na češkom i slovačkom tržištu već više od 25 godina. Osim prodaje proizvoda, tvrtka pruža i visokokvalitetne usluge podrške i obuke.

"Zebra gradi rješenja za prikupljanje podataka i automatsku identifikaciju na razini poduzeća koja tvrtkama pružaju operativnu vidljivost."

Zebra Systems je ekskluzivni distributer kompanija Acronis, GFI Software, N-able (SolarWinds MSP), Cloudflare i Virtuozzo za Češku, Slovačku i Jugoistočnu Europu.

+3 glasa
Marinko Zadro 12.10. odgovor od Marinko Zadro [Ekstraktivan] (5,572 bodova)

ZEBRA SYSTEMS pruža usluge IT sigurnosti i usluge zaštite podataka. Primijetite razliku od tvrtke sličnog naziva - Zebra Technologies Corporation (ZBRA) - koja isto pruža informatičku tehnologiju i usluge. Poslovanje tvrtke ZEBRA SYSTEMS spada u sljedeće kategorije poslovanja:

  • Računalna oprema i periferija,
  • Potrošačka elektronika i računala, 
  • Proizvodnja, 
  • Maloprodaja. 

Tvrtka ZEBRA SYSTEMS osnovana je 1993. u Češkoj kao distributer s dodanom vrijednošću usmjeren na sigurnosnu pohranu podataka (backup), oporavak od katastrofe i na druge sigurnosne IT proizvode. Bili su PowerQuest partner za Češku i Slovačku Republiku od 1996. do 2003. godine kada je PowerQuest preuzet od strane Symantec-a.

Tada, od 2003. godine, postali su Acronis, Inc. partner za Češku i Slovačku. Sudjelovali su u izgradnji Acronis brenda od nule do jednog od glavnih igrača malih i srednjih poduzeća u regiji. Tvrtka se bavi prodajom, marketingom, lokalizacijom, tehničkom podrškom i obukom. Od 2007. godine postali su partner za Parallels, Inc., a od 2015. godine partner za GFI Software.

Slična pitanja

1 odgovor 158 pregleda
Naslovnica (klik na glavni Znatkov logo) sada nudi ZANIMLJIVA pitanja s puno odgovora, a opcija "NOVO!" u gornjem glavnom izborniku NEDAVNA pitanja i odgovore.

Gdje pratiti Znatka?

...