Monika Kiris u rubrici Obrazovanje od
promjena rubrike od Znatko

Kakve besplatne webinare o kibermetičkoj sigurnosti nudi Zebra Academy u rujnu 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

Zebra Technical Academy: 3 besplatna webinara u rujnu 2022. kao odgovor na kibernetičke prijetnje u porastu

Prema Acronisovom polugodišnjem izvješću o kibernetičkim prijetnjama, prijetnje od ransomwarea rastu brže od svih dosadašnjih predviđanja, a u značajnom su porastu i krađe identiteta, zlonamjerne e-pošte i web stranica te malware; Do kraja godine, štete na projektima samo od ransomwarea premašit će 30 milijardi američkih dolara

Zebra Systems, distributer rješenja za IT sigurnost i zaštitu podataka s dodanom vrijednošću, u okviru programa Zebra Technical Academy najavio je održavanje tri besplatna webinara tijekom rujna. Odgovor je to na rastuće kibernetičke prijetnje i sve veću potrebu za edukacijom poslovne zajednice.

„Teme kibernetičke sigurnosti u današnjem su vremenu sve zastupljenije i važnije. S rastućim povjerenjem u usluge u oblaku, kibernetički kriminalci povećali su interes za ulazom u mreže temeljene na oblaku. Posljednje polugodišnje izvješće o kibernetičkoj sigurnosti iz Acronisa kaže kako je ransomware i dalje prva prijetnja organizacijama, ali i da napreduje brže od ranijih očekivanja – do kraja ove godine financijska šteta koje će uzrokovati samo ransomware doseći će 30 milijardi američkih dolara,“

...rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer Zebra Systemsa za Jugoistočnu Europu, i dodao:

„Naša je namjera našim partnerima i klijentima, ali i svim drugim pojedincima i organizacijama potpuno besplatno omogućiti edukacije o kibernetičkoj sigurnosti, sigurnosnim rješenjima i sustavima.“

U rujnu će Zebra Systems održati tri besplatna webinara:

N-able i Cloudflare

Utorak 13.9., 10 – 12 h

  • Zebrin interni stručnjak za N-able Ondrej Sabata predstavit će rješenje za nadzor N-sight i kako pomoću njega automatizirati sve svakodnevne zadatke
  • Cloudflare inženjer Maksim Bormotov raspravljat će o web i on-prem aplikacijama, daljinskom pristupu i pristupu na licu mjesta, zašto i kako sve osigurati WAF-om, ZTNA, tunelom i više.

Acronis

Srijeda 14.9., 10 – 11.30 h

  • Acronisov inženjer Svetlin Iordanov uživo će demonstrirati napredno sigurnosno rješenje putem stvarne upravljačke konzole usmjerene na sigurnosno kopiranje, DR, sigurnost e-pošte, DLP, MS365 i ostalo.

GFI softver i AST

Četvrtak 15.9., 10 – 12 h

  • Potpredsjednik tvrtke GFI Software Jozef Kacala u tandemu sa Zebrinim stručnim tehničarom Ondrejem Sabatom održat će prezentaciju „Secure Email and Network: što vam je potrebno i kako sve može raditi u vašu korist“.
  • Osnivač Advanced Security Technologies Vladan Todorović govori o najzanimljivijim napadima na njihove klijente u posljednjih 365 dana uključujući i log4j zero-day napade.

Sve informacije o predavanjima, kao i prijava na webinare, dostupni su na web odredištu: https://www.zebra.cz/en/zebra-summer-academy/?mc_cid=79e8b23009&mc_eid=4ad0b26a48.

Sve sesije bit će na engleskom jeziku i potpuno besplatne za sve sudionike - kao što bi edukacije i trebale biti.

Slična pitanja

3 odgovora 518 👀
1 odgovor 181 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...