91 pregleda
Monika Kiris u rubrici Tehnologija od Monika Kiris (7.2k bodova)
tagovi uređeni od Znatko

Kakve besplatne webinare o kibermetičkoj sigurnosti nudi Zebra Academy u rujnu 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Redakcija

Zebra Technical Academy: 3 besplatna webinara u rujnu 2022. kao odgovor na kibernetičke prijetnje u porastu

Prema Acronisovom polugodišnjem izvješću o kibernetičkim prijetnjama, prijetnje od ransomwarea rastu brže od svih dosadašnjih predviđanja, a u značajnom su porastu i krađe identiteta, zlonamjerne e-pošte i web stranica te malware; Do kraja godine, štete na projektima samo od ransomwarea premašit će 30 milijardi američkih dolara

Zebra Systems, distributer rješenja za IT sigurnost i zaštitu podataka s dodanom vrijednošću, u okviru programa Zebra Technical Academy najavio je održavanje tri besplatna webinara tijekom rujna. Odgovor je to na rastuće kibernetičke prijetnje i sve veću potrebu za edukacijom poslovne zajednice.

„Teme kibernetičke sigurnosti u današnjem su vremenu sve zastupljenije i važnije. S rastućim povjerenjem u usluge u oblaku, kibernetički kriminalci povećali su interes za ulazom u mreže temeljene na oblaku. Posljednje polugodišnje izvješće o kibernetičkoj sigurnosti iz Acronisa kaže kako je ransomware i dalje prva prijetnja organizacijama, ali i da napreduje brže od ranijih očekivanja – do kraja ove godine financijska šteta koje će uzrokovati samo ransomware doseći će 30 milijardi američkih dolara,“

...rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer Zebra Systemsa za Jugoistočnu Europu, i dodao:

„Naša je namjera našim partnerima i klijentima, ali i svim drugim pojedincima i organizacijama potpuno besplatno omogućiti edukacije o kibernetičkoj sigurnosti, sigurnosnim rješenjima i sustavima.“

U rujnu će Zebra Systems održati tri besplatna webinara:

N-able i Cloudflare

Utorak 13.9., 10 – 12 h

  • Zebrin interni stručnjak za N-able Ondrej Sabata predstavit će rješenje za nadzor N-sight i kako pomoću njega automatizirati sve svakodnevne zadatke
  • Cloudflare inženjer Maksim Bormotov raspravljat će o web i on-prem aplikacijama, daljinskom pristupu i pristupu na licu mjesta, zašto i kako sve osigurati WAF-om, ZTNA, tunelom i više.

Acronis

Srijeda 14.9., 10 – 11.30 h

  • Acronisov inženjer Svetlin Iordanov uživo će demonstrirati napredno sigurnosno rješenje putem stvarne upravljačke konzole usmjerene na sigurnosno kopiranje, DR, sigurnost e-pošte, DLP, MS365 i ostalo.

GFI softver i AST

Četvrtak 15.9., 10 – 12 h

  • Potpredsjednik tvrtke GFI Software Jozef Kacala u tandemu sa Zebrinim stručnim tehničarom Ondrejem Sabatom održat će prezentaciju „Secure Email and Network: što vam je potrebno i kako sve može raditi u vašu korist“.
  • Osnivač Advanced Security Technologies Vladan Todorović govori o najzanimljivijim napadima na njihove klijente u posljednjih 365 dana uključujući i log4j zero-day napade.

Sve informacije o predavanjima, kao i prijava na webinare, dostupni su na web odredištu: https://www.zebra.cz/en/zebra-summer-academy/?mc_cid=79e8b23009&mc_eid=4ad0b26a48.

Sve sesije bit će na engleskom jeziku i potpuno besplatne za sve sudionike - kao što bi edukacije i trebale biti.

Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...