Monika Kiris u rubrici Kompanije i karijere od Monika Kiris

Tko je u 2022. postao novi član Uprave domaće IT-tvrtke Notch?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Veliko pojačanje Notcha: Ivan Belić novi član Uprave višestruko nagrađivane IT tvrtke

S pozicije člana Uprave za strategiju, njegov fokus će biti na novim područjima poslovanja, akvizicijama i širenjima Notch grupe

Notch, višestruko nagrađivana domaća IT tvrtka, dobila je novo pojačanje u svojim redovima. Naime, član Uprave za strategiju jedne od najbrže rastućih full service softverskih tvrtki u centralnoj Europi postao je Ivan Belić, koji ima bogato iskustvo u upravljanju i poslovnom savjetovanju koje je stekao dugogodišnjim profesionalnim radom u domaćim i multinacionalnim kompanijama.

Ivan  Klarić / Komunikacijski laboratorij

Kroz svoju karijeru, Ivan Belić prošao je razne pozicije - od Product Managera, Business Development Managera, direktora poslovnih aplikacijskih rješenja i softvera te VP-a profesionalnih servisa u Life Sciences industriji.

S pozicije člana Uprave, fokus Belića će biti na novim područjima poslovanja, akvizicijama i širenjima Notcha.

Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu podijeliti svoje iskustvo u svakodnevnom poslovanju Notcha, kako bismo uspješno nastavili sve što su dosad radili. U isto vrijeme, ovo je i veliki izazov. Pogotovo kada se uzme u obzir da je Notch tvrtka koja preko 75 posto projekata radi za strane klijente iz različitih industrija, među kojima su i globalne kompanije s tisućama zaposlenih i prometom u milijardama eura. Put kojim je Notch krenuo, posljednjih godina uz rast prihoda od 500 posto i gotovo 200 IT stručnjaka koji rade na velikim i izazovnim projektima, treba samo nastaviti, na zadovoljstvo svih. U čemu ćemo, uvjeren sam, imati podršku postojećih, ali i novih zaposlenika“, rekao je Ivan Belić, novi član Uprave tvrtke Notch.

Zadovoljstvo novim pojačanjem ne krije predsjednik Uprave Notcha, Mihael Sedmak:

Dolazak Ivana Belića velika je stvar za našu tvrtku, jer osoba s tolikim iskustvom i rezultatima iza sebe definitivno će doprinijeti našem dodatnom rastu i razvoju. Ovaj dolazak je još jedno veliko priznanje Notchu i pokazatelj da idemo u dobrom smjeru.

Ana Primorac od Ana Primorac
izgleda bahato. sorry direktore

Slična pitanja

1 odgovor 151 👀
2 odgovora 370 👀
Ana Pilato 12.10.2021. pitanje u rubrici Tehnologija od Ana Pilato
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...