Znatkov stručni intervju

Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati.
- J. J. Zmaj

Kroz novinarski oblik intervjua Znatko potiče pojedince te organizacije na plemenito dijeljenje stručnog znanja i iskustva drugima, na nesebično širenje kulture razmjene informacija te pomaganje onima koji su u potrazi za stručnim informacijama, znanjem i iskustvom.

Mogu li vidjeti dosadašnje Znatkove stručne intervjue?

Naravno. Ovdje je popis intervjua između Znatka i istaknutih stručnjaka koji odgovaraju na pitanja.

Zašto dati stručni intervju Znatku?

Medijska platforma Znatko se danas sve više koristi za dobivanje stručnog znanja iz svih područja kojim vodeći članovi organizacija postaju prepoznati kao guru za to područje te istovremeno grade svoju reputaciju prisutnosti i ekspertize na internetu.

S kojim stručnjacima Znatko želi napraviti intervju?

Znatko želi postaviti stručna tematska pitanja čelnim osobama (direktor, predsjednik, voditelj, ...) organizacije koje zastupaju te želi čuti njihove osobne ekspertne odgovore iz područja njihovog djelovanja - iz teorije ali i njihove prakse. Dakle, Znatko želi biti posrednik u javnom širenju osobnog znanja eksperata u svojoj struci prema internetskoj publici.

Koliko pitanja Znatko postavlja kroz stručni intervju?

10.

Kako ukratko teče stručni intervju na Znatku?

Znatkov stručni intervju sa sugovornikom se odvija u tri koraka:
  1. sugovornik (ako nema) otvara svoj osobni profil na Znatku ovdje: https://znatko.com/register,
  2. Znatko priprema i unosi ili bira postojeća stručna tematska pitanja za sugovornika, te
  3. sugovornik kroz svoj osobni profil odgovara na Znatkova pitanja.
...i gotovo! :)Kako detaljnije izgleda stručni intervju na Znatku?

Jednostavno i u par koraka moguće je organizirati cijeli Znatkov stručni intervju. Tokom cijelog procesa intervjua Znatko će pružati podršku intervjuiranom stručnjaku - sugovorniku. Proces stručnog intervjua na Znatku teče kroz tri koraka koja može napraviti sam sugovornik ili uz pomoć svog tima.
  1. KORAK - ako sugovornik još nema račun (eng. account) na Znatku potrebno je prvo otvoriti sugovornikov račun te u potpunosti ispuniti javni osobni profil sugovornika sa svim značajnim osobnim sadržajem sugovornika kao što je fotografija, ime i prezime, naziv organizacije iz koje dolazi, zvanje, kratki životopis, linkove na organizaciju iz koje dolazi, itd. Povjerenje u kvalitetno ispunjen javni osobni profil uzročno-posljedično je povezan sa dobivanjem kredibiliteta kod svakog odgovora i sa širenjem ekspertne reputacije sugovornika.
  2. KORAK - Znatko će pripremiti tematska pitanja - ili ona već postojeća pitanja na Znatku ili unijeti nova po zajedničkom dogovoru sa sugovornikom te poslati link(ove) na njih. Pitanja sugovornik može predložiti Znatku kako bi ona u konačnici završila s upravo onim najčešćim, najvažnijim i najbitnijim odgovorima koji zanimaju najveći broj pojedinaca zainteresiranih za tu tematiku.
  3. KORAK - počinje odgovaranje sugovornika na sva ranije pripremljena tematska pitanja - odgovor po odgovor. Samo kvalitetan i stručan odgovor stvara vjernu publiku, a intervjuirani odgovarač postaje/ostaje vjerodostojan i respektabilan ekspertni član tematski povezane zajednice. Prilikom odgovaranja preporuča se korištenje uređivača teksta (bold, italic), korištenje odlomaka u tekstu, te postavljanje slika. Ako je tako izričito dogovoreno kroz zasebnu marketinšku suradnju, svaki odgovor intervjua može sadržavati tzv. marketinški potpis sugovornika i organizacije iz koje dolazi. Neka pitanja će možda već imati odgovor (ili više njih). No, bez brige. Kako na Znatku njegujemo pluralizam mišljenja, preporučamo Vam da na pitanja s odgovorom odgovorite s još boljim odgovorom nego što je najbolji postojeći odgovor.
Po završetku trećeg koraka, završava proces stručnog intervjua, a samu suradnju će Znatko dodatno naglasiti objavom intervjua u popisu na stranici sa svim dosadađnjim intervjuima te na naslovnici.

Kontakt

Znatka možete kontaktirati ovako kako bi organizirali Znatkov stručni intervju te ako zatrebate pomoć u toku trajanja intervjua.

Iskoristite nov i inovativan način širenja stručnog znanja jer - Znatko će i Vama pomoći!
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...