🎄 SRETNA NOVA 2021. GODINA! 🎄

Znatkova ponuda pokroviteljstva (od listopada 2020.)

Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće.
- kineska poslovica

Znatko ima za misiju dijeliti i širiti znanje pojedinaca i organizacija (tvrtki, obrta, institucija, udruga, ...) na hrvatskom jeziku. Osim toga, Znatko voli ostvarivati i suradnju s drugima oko pokroviteljstva. Ako Vas zanima više o Znatku - pročitajte što je Znatko.

Kako Znatko može postati Vaš pokrovitelj?

Ne samo da je Znatko odlično mjesto za stručnjake da dijele svoje stručno znanje i iskustva iz prakse za određenu temu već je odlična prilika za promociju ponuda (usluga, proizvoda i događanja) u cilju povećanja prepoznatljivosti ponude na tržištu među postojećim i potencijalnim kupcima, klijentima, sudionicima ili polaznicima. Također, Znatko omogućuje da se dodatno poveća dolazak Znatkovih korisnika i posjetitelja na promovirane web stranice.

U brojkama, Znatkovu statistiku (broj pitanja, odgovora, komentara i korisnika) možete vidjeti u četiri šarena kvadratića pri vrhu desnog stupca ove (i svake) web stranice. Rast koji ostvaruje Znatko kroz 2020. godinu govori da dobiva duplo više jedinstvenih posjetitelja nego prošlih godina.

Zašto odabrati Znatkovo pokroviteljstvo?

Posjetitelji prepoznaju Znatka kao pouzdan i kvalitetan izvor informacija. Vaše pojavljivanje na Znatku je odličan način da dođete do posjetitelja u njihovoj fazi razvijanja svijesti o Vašoj ponudi te u fazi odlučivanja (o kupnji) - u prvim i najznačajnijim koracima u procesu stjecanja novih kupaca kroz tzv. marketinški ljevak (eng. marketing funnel). Time ne samo da širite Vašu javnu prisutnost već i održavate Vaš autoritet u Vašem području djelovanja i - ono što je još bitno - dovodite posjetitelje na Vaše web stranice. U konačnici, u Vašem poslovanju pojačavate (eng. boost) konverzije posjetitelja Vaših web stranica u Vaše kupce.

Koje oblike pokroviteljstva nudi Znatko?

Nudimo Vam da po želji birate dolje navedene pakete Znatkovog pokroviteljstva koji proporcionalno odgovaraju Vašoj odluci da li će za Vas Znatko biti manje ili više rangirani pokrovitelj (npr. srebrni ili zlatni, ili sl.). Također, pročitajte ovdje što će Znatko učiniti za promociju Vaše ponude ovisno o paketu koji odaberete:
    Paketi Znatkovog pokroviteljstva
  1. MANJI POKROVITELJ - Znatko će prikazivati Vaš promotivni logo s linkom na Vašu web stranicu kroz mjesec dana (ili duže po dogovoru) na svim svojim web stranicama u desnom stupcu u okviru s naslovom "Koga preporuča Znatko?". Primjer takve suradnje možete vidjeti u okviru u desnom stupcu.
  2. VEĆI POKROVITELJ - Paket uključuje sve iz paketa MALI POKROVITELJ. Osim toga, Znatko će Vam prema Vašim smjernicama omogućiti stalni tekstualni sadržaj tematski vezan uz Vašu ponudu kroz ZNATKOV INTERVJU ZNANJA (stručnjaci odgovaraju na pitanja) sa tzv. MARKETINŠKIM POTPISOM (sadrži promotivni sadržaj na kraju svakog odgovora s linkom na Vašu web stranicu).
S Vaše strane bi očekivali da dogovorimo sljedeće:
  1. pristup (npr. ulaznice) i/ili probnu upotrebu (npr. testiranje usluge ili proizvoda) Vaše promotivne ponude kako bi mogli prenijeti posjetiteljima Znatka osobno iskustvo prilikom postavljanja promo sadržaja na Znatku, te
  2. javno predstavljanje ove pokroviteljske suradnje tj. Znatkovog pokroviteljstva putem Vaših promotivnih kanala (npr. digital, tisak, audio, video) gdje je to tehnički i pravno izvedivo.
Predstavljanje Znatkovog pokroviteljstva, ovisno o promotivnom kanalu, ostvaruje se kroz: navođenje imena ("Znatko"), postavljanje loga (preuzmi logo), te postavljanje linka na Znatkovu službenu web stranicu (https://znatko.com).

Ekskluzivni oblici Znatkovog pokroviteljstva ugovaraju se zasebno.

Bonus

Koji god paket odabrali čeka Vas mogućnost dodavanja komentara na osobnom javnom profilu servisa Znatko koje možete iskoristiti kao mjesto za dodavanje vijesti o Vašoj ponudi.

Kontakt

Znatka općenito možete kontaktirati ovdje, a za pokroviteljstvo kroz ovdje gore opisanu ponudu na Znatku najbolje je kontaktirati vlasnika Znatka - tvrtku Marketing odjel d.o.o.

Iskoristite nov i inovativan način digitalnog pokroviteljstva jer - Znatko Vam može pomoći!
...