Znatkova ponuda pokroviteljstva (od listopada 2020.)

Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće.
- kineska poslovica

Znatko ima za misiju dijeliti i širiti znanje pojedinaca i organizacija (tvrtki, obrta, institucija, udruga, ...) na hrvatskom jeziku. Osim toga, Znatko voli ostvarivati i suradnju s drugima oko pokroviteljstva. Ako Vas zanima više o Znatku - pročitajte što je Znatko.

Kako Znatko može postati Vaš pokrovitelj?

Ne samo da je Znatko odlično mjesto za stručnjake da dijele svoje stručno znanje i iskustva iz prakse za određenu temu već je odlična prilika za promociju ponuda (usluga, proizvoda i događanja) u cilju povećanja prepoznatljivosti ponude na tržištu među postojećim i potencijalnim kupcima, klijentima, sudionicima ili polaznicima. Također, Znatko omogućuje da se dodatno poveća dolazak Znatkovih korisnika i posjetitelja na promovirane web stranice.

Znatko u brojkama

Brojke posjećenosti i demografiju posjetitelja Znatka pogledajte na stranici sa statistikama.

Zašto odabrati Znatkovo pokroviteljstvo?

Posjetitelji prepoznaju Znatka kao pouzdan i kvalitetan izvor informacija. Vaše pojavljivanje na Znatku je odličan način da dođete do posjetitelja u njihovoj fazi razvijanja svijesti o Vašoj ponudi te u fazi odlučivanja (o kupnji) - u prvim i najznačajnijim koracima u procesu stjecanja novih kupaca kroz tzv. marketinški ljevak (eng. marketing funnel). Time ne samo da širite Vašu javnu prisutnost već i održavate Vaš autoritet u Vašem području djelovanja i - ono što je još bitno - dovodite posjetitelje na Vaše web stranice. U konačnici, u Vašem poslovanju pojačavate (eng. boost) konverzije posjetitelja Vaših web stranica u Vaše kupce.

Koje oblike pokroviteljstva nudi Znatko?

Nudimo Vam da po želji birate dolje navedene pakete Znatkovog pokroviteljstva koji proporcionalno odgovaraju Vašoj odluci da li će za Vas Znatko biti manje ili više rangirani pokrovitelj (npr. srebrni ili zlatni, ili sl.). Također, pročitajte ovdje što će Znatko učiniti za promociju Vaše ponude ovisno o paketu koji odaberete:
    Paketi Znatkovog pokroviteljstva
  1. POKROVITELJ "CLASSIC" - Znatko će objaviti stalnu tekstualnu najavu (kao članak) Vaše promocije u formatu pitanja i odgovora sa slikom i linkom na Vašu web stranicu, te prikazivati Vaš promotivni logo ili sliku s linkom kroz najmanje mjesec dana na svim Znatkovim web stranicama u desnom stupcu u okviru. Primjer takve suradnje možete vidjeti među dosadašnjim Znatkovim referencama.
  2. POKROVITELJ "SUPER" - Paket uključuje sve iz prethodnog paketa. Osim toga, Znatko će Vam prema Vašim smjernicama omogućiti stalni tekstualni sadržaj tematski vezan uz Vašu ponudu kroz ZNATKOV STRUČNI INTERVJU (Vaši stručnjaci odgovaraju na naša pitanja tematski vezana uz Vašu ponudu) sa tzv. MARKETINŠKIM POTPISOM (sadrži Vaš promotivni sadržaj na kraju svakog odgovora s linkom na Vašu web stranicu).

Ekskluzivni oblici Znatkovog pokroviteljstva ugovaraju se zasebno.

Što Znatko očekuje od Vas?

S Vaše strane bi očekivali da dogovorimo sljedeće:
  1. pristup (npr. ulaznice) i/ili probnu upotrebu (npr. testiranje usluge ili proizvoda) Vaše promotivne ponude kako bi mogli prenijeti posjetiteljima Znatka osobno iskustvo prilikom postavljanja promo sadržaja na Znatku, te
  2. javno predstavljanje ove pokroviteljske suradnje tj. Znatkovog pokroviteljstva putem Vaših promotivnih kanala (npr. digital, tisak, audio, video) gdje je to tehnički i pravno izvedivo.
Predstavljanje Znatkovog pokroviteljstva, ovisno o promotivnom kanalu, ostvaruje se kroz: navođenje kratkog imena ("Znatko") ili dužeg naziva ("Znatko - ​najveći hrvatski informativni PiO forum s pitanjima i odgovorima"), postavljanje loga (preuzmite Znatkov logo), te postavljanje linka na Znatkovu službenu web stranicu (https://znatko.com).Bonus

Koji god paket odabrali čeka Vas mogućnost dodavanja komentara na osobnom javnom profilu servisa Znatko koje možete iskoristiti kao mjesto za dodavanje vijesti o Vašoj ponudi.

Kontakt

Za dogovore oko pokroviteljstva, Znatka možete slobodno kontaktirati ovako.

Iskoristite nov i inovativan način digitalnog pokroviteljstva jer - Znatko Vam može pomoći!


Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...