Pošaljite objavu za medije (eng. Press Release; PR) i komunicirajte s publikom putem Znatka

Objava za medije (eng. Press Release; PR) je informativni tekst namijenjen objavi u medijima kao kanalu prema javnosti. Tako i servis Znatko, kao za Hrvatsku inovativni format medija - u obliku pitanja i odgovora (skraćeno PiO) - omogućava lansiranje objava za medije u javnost.

Misija medijske platforme Znatko je dijeliti i širiti znanje i korisne informacije na hrvatskom jeziku. Tome pridonose aktivni korisnici na Znatku - eksperti koji dolaze iz različitih područja. Ako Vas zanima više - pročitajte što je Znatko.

Vaše objave za medije (PR) možete objaviti samostalno na Znatku ili ih pošaljite na desk Znatkove redakcije na ovaj e-mail:

Poslane na e-mail, objave za medije će uređivati i objaviti Znatkova redakcija.


Znatko u brojkama

Brojke posjećenosti i demografiju posjetitelja Znatka pogledajte na stranici sa statistikama.


Kako samostalno objaviti prvu objavu za medije na Znatku?

Komunikacija s publikom kroz objavu za medije na Znatku se ostvaruje jednostavno u nekoliko sljedećih koraka:

  1. Čelna osoba organizacije ili netko u njeno ime registrira korisnički račun na Znatku (ako još nema) te u potpunosti ispunjava javni osobni profil sa svim značajnim osobnim sadržajem kao što su: fotografija, ime i prezime, naziv organizacije iz koje dolazi, zvanje, kratki životopis, linkove na organizaciju iz koje dolazi, itd. Povjerenje u kvalitetno ispunjen javni osobni profil uzročno-posljedično je povezan sa dobivanjem kredibiliteta kod svake objave za medije;
  2. Sa Znatkom dogovarate jedno pitanje koje želite da se postavi kako biste odgovorili na njega objavom za medije putem korisničkog računa otvorenog u prethodnom koraku;
  3. Postavlja se dogovoreno pitanje od strane Znatka, te Vam se šalje link na pitanje;
  4. Čelna osoba organizacije ili netko u njeno ime putem korisničkog računa na Znatku i dobivenog linka s pitanjem odgovara unosom (prilagođene) objave za medije;

Napomena: Prikazivanje slika i videa u tekstu Znatko omogućava linkanjem na vanjske web servise.


Bonus

Također, čeka Vas mogućnost dodavanja javnih poruka na osobnom javnom profilu čelne osobe organizacije koje možete iskoristiti kao mjesto za potpuno samostalno objavljivanje objava za medije.


Reference

Primjere ovdje opisane suradnje pogledajte na našoj stranici s referencama.


Kontakt

Znatka općenito možete kontaktirati izravno putem sustava privatnih poruka, pa i za dogovor oko pitanja za objavu za medije.

Iskoristite nov i inovativan način lansiranja objave za medije u javnost jer - Znatko Vam može pomoći!

Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...