Pošaljite objavu za medije (eng. press release; PR) i komunicirajte s publikom putem Znatka

Objava za medije (eng. press release; PR) je informativni tekst namijenjen objavi u medijima kao kanalu prema javnosti. Tako i servis Znatko, kao za Hrvatsku inovativni format medija - u obliku pitanja i odgovora - omogućava lansiranje objava za medije u javnost.

Misija servisa Znatko je dijeliti i širiti korisne informacije na hrvatskom jeziku. Tome pridonose aktivni korisnici na Znatku - eksperti koji dolaze iz različitih područja. Ako Vas zanima više - pročitajte što je Znatko.

Kako se Znatko koristi za komunikaciju s publikom?

Ne samo da je Znatko odlično mjesto za eksperte gdje dijele svoje stručno znanje i iskustva iz prakse za određenu temu već je odlična prilika za organizacije i brendove da javno komuniciraju s publikom u cilju dugoročnog povećanja prepoznatljivosti ali i da dodatno osnaže promet prema svojim web stranicama. Posjetitelji prepoznaju Znatka kao pouzdan i kvalitetan izvor informacija te su svakodnevno željni novih informacija koje im Znatko i pruža.

Kao pouzdan i prepoznatljiv informativni servis online zajednice, Znatko je ujedno i odlična platforma za komunikaciju sa publikom putem Vaših objava za medije. Za razliku od klasičnih portala s vijestima - objavljivanje na Znatku omogućeno je skoro pa samostalno!

Znatko Vam omogućuje da čelna osoba organizacije ili netko u njeno ime, kao registrirani korisnik na Znatku, odgovori objavom za medije te organizacije na unaprijed predloženo, dogovoreno i postavljeno pitanje od strane Znatka. Ukratko - prilagođeno pitanje postavlja ovdje sam Znatko ili netko u njegovo ime, a Vaša objava za medije postaje odgovor na Znatku.

Znatko u brojkama

Brojke posjećenosti i demografiju posjetitelja Znatka pogledajte na stranici sa statistikama.

Kako objaviti prvu objavu za medije na Znatku?

Komunikacija s publikom kroz objavu za medije na Znatku se ostvaruje jednostavno u nekoliko sljedećih koraka:

  1. Čelna osoba organizacije ili netko u njeno ime registrira korisnički račun na Znatku (ako još nema) te u potpunosti ispunjava javni osobni profil sa svim značajnim osobnim sadržajem kao što su: fotografija, ime i prezime, naziv organizacije iz koje dolazi, zvanje, kratki životopis, linkove na organizaciju iz koje dolazi, itd. Povjerenje u kvalitetno ispunjen javni osobni profil uzročno-posljedično je povezan sa dobivanjem kredibiliteta kod svake objave za medije;
  2. Sa Znatkom dogovarate jedno pitanje koje želite da se postavi kako biste odgovorili na njega objavom za medije putem korisničkog računa otvorenog u prethodnom koraku;
  3. postavlja se dogovoreno pitanje od strane Znatka ili nekoga u njegovo ime, te Vam se šalje link na pitanje;
  4. Čelna osoba organizacije ili netko u njeno ime putem korisničkog računa na Znatku i dobivenog linka s pitanjem odgovara unosom (prilagođene) objave za medije;

Napomena: Prikazivanje slika i videa u tekstu Znatko omogućava linkanjem na vanjske web servise.

Bonus

Također, čeka Vas mogućnost dodavanja javnih poruka na osobnom javnom profilu čelne osobe organizacije koje možete iskoristiti kao mjesto za potpuno samostalno objavljivanje objava za medije.

Reference

Primjere ovdje opisane suradnje pogledajte na našoj stranici s referencama.

Kontakt

Znatka općenito možete kontaktirati ovdje, a za dogovor oko pitanja za objavu za medije najbolje je kontaktirati vlasnika Znatka - tvrtku Marketing odjel d.o.o.

Iskoristite nov i inovativan način lansiranja objave za medije u javnost jer - Znatko Vam može pomoći!

...