Ivan Pakozdi

Ivan Pakozdi
Korisnik od: 5 godina (since 21.04.2015.)
Status: Registrirani korisnik
Ime i prezime: Ivan Pakozdi
Organizacija:
Zanimanje: dipl. nov.
Grad, država: Zagreb
Kratki životopis: Ivan je izvršni direktor u Millenium promociji plus (MPR+) regionalnoj agenciji za integrirano marketinško komuniciranje. Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, smjer Odnosi s javnošću. Predavač je u nastavnom znanju na Edward Bernays visokoj školi za komunikacijski menadžment i  Web Marketinškoj Akademiji (WMA), gost predavač na Fakultetu političkih znanosti, predavač na nekoliko znanstvenih konferencija te autor nekoliko znanstvenih radova iz područja odnosa s javnošću.

Njegov angažman u Millenium promociji plus uz superviziju na projektima uključuje samostalno vođenje klijenata i provedbu komunikacijskih projekata te strateško komunikacijsko savjetovanje, komuniciranje u kriznim situacijama i razvoj odnosa s medijima za što se specijalizirao tijekom karijere u odnosima s javnošću.
 
Tijekom osmogodišnjeg rada u Millenium promociji sudjelovao je kao supervizor, voditelj ili član tima na projektima za Adris grupu, Prvo plinarsko društvo, Ernst&Young, Croatia osiguranje, Vipnet, Hoto Grupu, Stipić grupu, Illuminatio, TriGranit, Hrvatsku Lutriju, Plivu, Sportsku televiziju, Industrogradnju, Wettpunkt, Medikol, T7 VIS, PORR i druge.

Tijekom karijere u Millenium promociji sudjelovao je kao komunikacijski stručnjak u nekoliko političkih kampanja.
Moja web stranica: https://www.facebook.com/ivan.pakozdi

Aktivnosti korisnika - Ivan Pakozdi

Bodova: 1 bod (na 310. mjestu)
Titula: Početnik
Pitanja: 0
Odgovora: 0
Komentara: 0
Ocjenio: 0 odgovora
Dao drugima: 0 pohvala, 0 pokuda
Primio od drugih: 0 pohvala, 0 pokuda

Profilne poruke - Ivan Pakozdi

Please log in or register to post on this wall.
...