Maja Bosanac

Maja Bosanac
Titula: Znatkov korisnik
Stručnjak za Poslovanje
Korisnik već: 2 godina (od 23.11.2020.)
Kontakt: Pošalji privatnu poruku
Ime i prezime: Maja Bosanac
Organizacija: Eventful, obrt za poslovne usluge
Zanimanje: EEE Event Manager
Grad, država: Zagreb, Hrvatska
Kratki životopis: Nakon završenog diplomskog studija Analiza i poslovno planiranje, put event managementa za ovu mladu poduzetnicu započinje odlaskom u Englesku na studij Global Meetings and Events Management gdje uči sve potrebno kako bi stekla teoretsko ali i praktično znanje organizacije evenata. Predmet koji joj je bio posebno atraktivan – Sustainability and Ethics in Events je postao njena strast.

Po završenom studiju i povratku u Hrvatsku, zaposlila se u agenciji Katapult promocija gdje je sudjelovala na organizaciji „Adventa u Zagrebu“ za lokacije „Advent na Zrinjevcu“ čiji je bila i voditelj, te „Ledeni park“. Uz navedene projekte radila je i na nekoliko manjih projekata u navedenoj agenciji. Nakon odlaska, zaposlila se u agenciji MPG gdje je radila na festivalima poput Rabac Open Air Festival, Krk Music Fest i Poreč Open Air Festival, ali i na eventima Valamar Riviere d.d. poput lansiranja njihovog rebrandinga u 2018. godini i otvaranja hotela Imperial na otoku Rabu.

Nakon stečenog iskustva, odlučila se otisnuti u solo poduzetničke vode, te je otvorila agenciju za organizaciju i dekoraciju evenata – Eventful, čiji je primarni cilj organizacija održivih evenata koji su primarno fokusirani na smanjenje negativnog utjecaj na okoliš i veći pozitivan utjecaj na društvo u cjelini.
Moja web stranica: www.eventful.hr
Ovlaštenja: Komentiranje sadržaja
Glasovanje na odgovore
Davanje pokuda odgovorima
Prijava neprikladnog sadržaja
Objavljivanje javnih poruka

Maja Bosanac sudjeluje na ovim pitanjima

Ukupno: 668 bodova (na 176. mjestu)
Razina: [Proaktivan]
Pitanja: 0
Odgovora: 10 (1 najbolji)
Komentara: 0
Glasovanja na: 0 odgovora
Dao drugima: 0 pohvala, 0 pokuda
Primio od drugih: 68 pohvala, 0 pokuda

Javne poruke od Maja Bosanac

Prijavite se ili registrirajte kako biste napisali javnu poruku.
U petoj epizodi Eventualno. podcasta, ugostili su Maju Bosanac, vlasnicu prve i jedine event agencije u Hrvatskoj koja se bavi organizacijom potpuno održivih evenata.

U ovo doba, kad nailazimo na greenwashing na svakom koraku, saznajte što su zapravo održivi eventi i kojih 9 kategorija organizacije jedan takav event mora proći.

Maja otkriva zašto se isplati odlučiti se na održivi event, što se nalazi u održivim goodie bags, koje to zanimljive projekte priprema te što se dogodi ako njenu pozivnicu - posadite!

Ono u što smo sigurni nakon razgovora s Majom - održivi su eventi put u budućnost!

Intervju poslušajte ovdje:
https://www.buzzsprout.com/1805792/10272598
Redakcija 16.04.2022. od Redakcija
...