Davor Debrecin

Davor Debrecin
Titula: Znatkov korisnik
Korisnik već: 9 godina (od 11.05.2015.)
Kontakt: Pošalji privatnu poruku
Ime i prezime: Davor Debrecin
Organizacija:
Zanimanje: direktor
Grad, država: Zagreb
Kratki životopis: Strastven u vezi svega što ima veze s internetom, a posebno internet marketinga, zaljubljen u načine na koje lijepa komunikacija uvijek iznova pomaže ljudima postići i ono što se ponekad čini nemogućim, Davor Debrecin, direktor i osnivač jedne od vodećih digitalnih agencija u Hrvatskoj - svinaweb, voli pričati o svemu digitalnom.

Od kada je sa šesnaest godina otkrio svijet internet marketinga, nije prestao biti opčinjen tim svijetom te inovativnim kampanjama koje kroz taj svijet postaju stvarne.

Nakon sedam godina freelancinga za američke tvrtke, studiranja znanosti o donošenju poslovnih odluka na London School of Economics te diplomi iz digitalnog marketinga, 2011. godine Davor osniva svinaweb u želji da svima približi beskrajne mogućnosti koje Internet može pružiti ako se odašilju prave poruke.

Sam naziv “svinaweb” zapravo je i sam po sebi poziv na radnju (tzv. call to action, CTA) da idemo – svi na web!

Njime se jasno i izravno, kako i priliči dobrom CTA-u, komunicira sama vizija svinaweba – stvoriti jedinstvenu kombinaciju outbound i inbound marketinških strategija koje će uz jedinstvene inovacije, nakon nekog vremena pomoći svakom poslovanju u dostizanju velikih rezultata i to naprosto putem  učinkovite komunikacije sa svojom publikom.

S 25 zaposlenih i 2 poslovna partnera-prijatelja, Davor usmjerava svoju ekipu da budu najbolji što mogu biti te ostvare svoju viziju i ostave veliki utisak u ovom ludom svi-su-na-webu svijetu!
Moja web stranica: svinaweb.com
Ovlaštenja: Komentiranje sadržaja
Glasovanje na odgovore
Davanje pokuda odgovorima
Prijava neprikladnog sadržaja
Objavljivanje javnih poruka

Davor Debrecin sudjeluje na ovim pitanjima

Ukupno: 46 bodova (na 589. mjestu)
Razina: [Početnik]
Pitanja: 0
Odgovora: 1
Komentara: 0
Glasovanja na: 3 odgovora
Dao drugima: 3 pohvala, 0 pokuda
Primio od drugih: 3 pohvala, 0 pokuda

Javne poruke od Davor Debrecin

Prijavite se ili registrirajte kako biste napisali javnu poruku.
...