Tanja Dzido

Tanja Dzido
Titula: Znatkov korisnik
Korisnik već: 3 godina (od 07.02.2021.)
Kontakt: Pošalji privatnu poruku
Ime i prezime: Tanja Dzido
Organizacija: Shhhefica
Zanimanje: Digital & Personal Branding Consultant
Grad, država: Zagreb, Hrvatska
Kratki životopis: Tanja Džido posjeduje više od deset godina iskustva u različitim segmentima komunikacija: od  radijske voditeljice do novinarke u dnevnom tisku, voditeljice komunikacija u edukacijskim ustanovama i PR agencijama do voditelja klijenata i kreativnih kampanja u digitalnim agencijama.

Svoju karijeru je izgradila na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih, ali i lokalnih brendova poput American Expressa, Samsunga, adidasa, Audija, Staropramena, Southern Comforta, Johnnie Walkera, Pedigree-a, INA-e, Karlovačkog piva i mnogih drugih.

Završila je diplomski studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, uz dodatna usmjerenja Odnosi s javnošću i Politička komunikacija kao jedna od najboljih studentica na svojoj godini. Uz mnogobrojne konferencije i radionice, završila je i dodatne edukacije iz područja marketinga, event i brand managementa te iz područja društvenih mreža i digitalnog marketinga. 2017. godine pobijedila je na natjecanju Young Talent Case Study te osvojila e-Leadership MBA stipendiju Visokog učilišta Algebra.  

2018. godine je pokrenula i vlastiti edukacijski program Digital Wings s ciljem približavanja mogućnosti digitalnih kanala mladim poduzetnicima te izdala knjigu Budi Shhhefica svog života namijenjenu osnaženju mladih žena u poslovnom svijetu. Organizatorica je i prve konferencije koja promiče ženske vještine vodstva The Art of Feminine Leadership koja je 2019. godine okupila 500 sudionika.
Moja web stranica: www.shhhefica.com

Tanja Dzido sudjeluje na ovim pitanjima

Ukupno: 0 bodova
Razina: [Novi]
Pitanja: 0
Odgovora: 0
Komentara: 0
Glasovanja na: 0 odgovora
Dao drugima: 0 pohvala, 0 pokuda
Primio od drugih: 0 pohvala, 0 pokuda

Javne poruke od Tanja Dzido

Prijavite se ili registrirajte kako biste napisali javnu poruku.
...