237 pregleda
Znatkica u rubrici Web Marketing od Znatkica
Kako zadržati posjećenost na svojoj web stranici i stvoriti bazu čitatelja? Naime, želim početi zarađivati od Google oglašavanja pa mi za to treba i sigurni prihodi od toga, te ne bi htjela da se dogodi pad posjećenosti mojih čitatelja.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Karla Nikšić od Karla Nikšić

Pozdrav! 

Smatram da su za zadržavanje ili povećanje posjećenosti neke web stranice važni određeni faktori.  

Prvi i po meni najvažniji bilo bi reklamiranje. Reklame možete platiti ili kontaktirati nekog za suradnju vezanu uz promociju, no to nije nužno zahvaljujući društvenim mrežama kojima se danas služimo. Možete se koristiti raznim društvenim mrežama kao što su instagram, facebook i sl. Na tim platformama možete obavještavati pratitelje o svojoj web stranici i postavljati linkove koji vode na nju te ćete time privući nove čitatelje  na vašu web stranicu.  

Sljedeći faktor je aktivnost. Iako možda nemate previše slobodnog vremena bilo bi dobro organizirati se tako da se možete posvetiti svojoj web stranici i biti aktivni s novim materijalima kako bi zadržavali čitatelje i smanjivali mogućnost da zaborave vašu web stranicu. 

Naredni faktor je originalnost. Ovo ne mora nužno značiti da morate imati u potpunosti originalnu stranicu, no pokušajte ostaviti neki svoj poseban trag odnosno dodir koji druge web stranice slične vašoj nemaju kako bi ljudi provodili vrijeme upravo na vašoj.  

Također pokušajte nuditi što zanimljiviji sadržaj 

Nadam se da će vam neki od ovih savjeta biti od koristi. 

 

Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...