101 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Promet i vozila od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.1k bodova)
Da li je auto Tesla bolja od BMW-a?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

–2 glasa
Viktor V. od Viktor V. [Megaktivan] (12.8k bodova)

BMW

  • S desetljećima iskustva kao vrhunski konkurent na luksuznom tržištu, BMW postavlja standard za ono što bi vrhunsko vozilo trebalo isporučiti. Vozači San Josea mogu se osloniti na marku u proizvodnji vozila s prepoznatljivim vanjskim stilom i fino podešenom unutrašnjosti koja je opterećena vrhunskim materijalima i ne nedostaje luksuznim sadržajima, uključujući visokokvalitetne kožne tkanine i tkanine, prekrasne drvene obloge, HiFi zvučne sustave i mnogo više.
TESLA
  • Tesla je osnovana 2003. godine, a tek 2008. u proizvodnju je krenulo njegovo prvo vozilo. Budući da su na tržištu proveli znatno manje vremena od BMW-a, neki kupci mogu smatrati da Tesla vozila nemaju luksuzne značajke. Najizrazitija značajka koja se nalazi u Teslinim interijerima je inovativni 17-inčni zaslon osjetljiv na dodir na kojem se nalaze mnoge kontrole vozila. Iako je ovo impresivan element, neki vozači smatraju da malo ometa na cesti.
Dakle, tko je bolji kada uspoređujete Teslu s BMW-om? Dok neki Teslini modeli mogu imati prednost u pogledu specifikacija performansi, BMW modeli uvijek slijede odmah iza. Za mnoge vozače Pleasantona, to su isprobane i testirane luksuzne značajke koje izdvajaju BMW modele, bilo da tražite plug-in hibridne ili potpuno električne modele.
Ako mene pitate na ovo pitanje koje god auto uzmete biti će te zadovoljni.
Hvala na čitanju! :)

Slična pitanja

1 odgovor 233 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...