631 pregleda
Zdravko Lozancic u rubrici Filmovi i serije od Zdravko Lozancic
Zanima me zašto neki filmovi imaju visoku ocijenu i koju ocijenu bi vi dali za ovaj film "Gabriel's Rapture: Part Two"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Tomislav Gatara od Tomislav Gatara
  • Gabriel's Rapture (2021) - IMDb - Ocjena: 6/10 · ‎778 glasova
  • Gabriel's Rapture: Part Two (2022) - IMDb - Ocjena: 7,4/10 · ‎18 glasova
Ova ocjena nastavka filma tj. "dvojke" nema smisla što je tako visoka jer je tek glasala 18 korisnika. To je užasno malo. Vidi koliko je glasalo na "jedinicu". Skoro 800 korisnika! Ta ocjena je realnija i stabilnija. Normalno da kada je više korisnika dalo svoj glas da je cijena realnija, pa ne čudi da novi film sa samo 20ak glasača nema realnu ocjenu, odnosno ocjena biva nekad preniska, a nekad previsoka kao i u ovom slučaju.

Pričekaj još malo, možda i mjesec dana, te onda vidi koja će biti IMDb ocjena za "dvojku". Sigurno realnija i stabilnija nego sada.

+5 glasa
Mirko Mustafa od Mirko Mustafa

Pa jednostavno ako niste pogledali film nemožete ni znati zašto je dobro ocijenjen. Predlažem da prvo pogledate prvi dio "Gabriel's Rapture: Part One (2021)" a zatim drugi dio "Gabriel's Rapture: Part Two (2022)" kako bi shvatili film u cijelosti.

Kada pogledate Gabriel's Rapture: Part Two, bit ćete potpuno impresionirani izvedbama Melanie Zanetti i Giulija Berrutija. Ovaj film je emotivan i na to smo bili spremni. Njih dvoje rade nevjerojatan posao u iznošenju svih svojih emocija. Od radosti do boli, sve to osjećamo s njima. Ako ste išta poput njih, onda ćete biti zalijepljeni za ekran zbog toga koliko su Melanie i Giulio magnetični. Njihova kemija je sve. Dugi pogledi jedni drugima u očima, mekani dodiri kože, sve je tu i Tosca Musk opet to lijepo hvata svojom režijom i sigurno ćete se nasititi toplim pahuljicama i također malo slomljenog srca jer kako kažu, ljubav je bol, zar ne? 

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...