131 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris

Kako Telemach pomaže svojim donacijama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija

Telemach donirao 100 tisuća kuna Odjelu pedijatrije bolnice u Sisku

Predstavnici Telemacha predvođeni Danijelom Bistrički Morović, članicom Uprave i direktoricom za tehnologiju, posjetili su Opću bolnicu "dr. Ivo Pedišić" kojoj je u društvu rukometaša, Luke Cindrića i Nikole Grahovca, uručena novčana donacija za bolničku opremu.

Telemach donacijom od 100.000 kuna nastavlja pružati pomoć području Sisačko-moslavačke županije. Zahvaljujući ovoj donaciji, Opća bolnica "Dr. Ivo Pedišić" nabavit će potrebnu medicinsku opremu za Odjel pedijatrije.

Osim same donacije, najmlađe pacijente sisačke bolnice razveselio je i posjet hrvatskih rukometnih reprezentativaca Luke Cindrića i Nikole Grahovca, koji su djeci poklonili tablet uređaje kako bi im skratili vrijeme provedeno u bolnici. Telemach, kao glavni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije, iskoristio je ove praznike kako bi izmamio osmijeh na lica djece koja ih ne provode u obiteljskom okruženju.

Tomislav Dujmenović, ravnatelj Opće bolnice "dr. Ivo Pedišić", izjavio je:

Zahvaljujući donaciji koju nam je uručio Telemach, Opća bolnica „dr. Ivo Pedišić“ pribavit će prijeko potrebnu opremu kako bi naš pedijatrijski odjel još bolje funkcionirao. EKG aparat, infuzomati i monitor za mjerenje vitalnosti funkcija samo su neki od aparata koje ćemo pribaviti zahvaljujući novcu koji smo dobili od Telemacha. Dio opreme je oštećen još u potresu pa nam je svaka pomoć dobrodošla.

Nakon donacija DV Petrinjčici i dva drona Javnoj vatrogasnoj postaji Petrinja, Telemach se financiranjem projekta izgradnje nove sportske dvorane pobrinuo da se poboljša kvaliteta života svih građana Petrinje, kaže Andrea Šalinović, koordinatorica CSR aktivnosti u Telemachu.

Članica Uprave Telemacha i glavna direktorica za tehniku, Danijela Bistrički Morović, izjavila je:

„Ponosna sam što je Telemach još jednom pokazao svoje veliko srce i što smo u ovo božićno vrijeme mogli pomoći sisačkoj bolnici da pospješi rad svog pedijatrijskog odjela. Izmamiti osmijeh na dječje lice trebao bi nam biti imperativ u svemu što radimo jer su djeca naša budućnost, a odgovornost je na svima nama da u teškim trenucima poput onih koji su zadesili Sisačko-moslavačku županiju, budemo ujedinjeni u namjeri da pomognemo.“

Kao društveno odgovorna kompanija, Telemach u svom radu posebnu pozornost posvećuje najmlađim članovima društva pa je u studenom ove 2022. godine pokrenuo DOP projekt Tko to tamo prlja“ kako bi ih naučio brinuti se za životni prostor, okoliš i prirodu, kao i osobnoj odgovornosti u izgradnji sretnijeg, zdravijeg društva.

Darija Magdalenić od Darija Magdalenić
Svaka donacija je hvalevrijedna (h) Trebalo bi ih biti više. S većim iznosom. :)
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...